FiSz Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Włsciwie to sie juz zdecydowalem na bartona 2500+ mobile a wentyl to TT volcano extreme 12. W zwiazku z tym mam kilka pytan: 1. czy copper shim TThermalTake rev. 2.0 bedzie "wspolpracowal" z moim bartonem bez zaklejania mostkow a jesli tak to jak go ulozyc na procku czytalem w jakims topicu ze trzeba tak coppera polozyc zeby ta strona gdzie ThermalTake jest czytelne polozyc do procka zeby napis byl na seri procka. Ma ktos moze jakies zdiecia jak to ma wygladac?? 2. Kompa bedzie mi skladal kumpel w szczecinie no i tu sie pojawia problem z waga wentyla ( 700 gram) podobno nie mozna tego transportowac bo sie socket urwie a ja bede musial zejsc z nim po schodach a potem 90 km po polskich drogach. :( macie jakies rozwiazanie? Pozdrawiam i dzieki z gory za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 ad1. Moj copper shim od thermaltake ma napis UP czyli gora. wiec z zalozeniem nie ma problemu. ad2. Jak poniesiesz go poziomo do auta i potem poziomo na siedzeniu polozycz to nie bedzie problemu. (CHYBA ZE JEZDZISZ JAK HOLEK :lol: :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiSz Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 A moglbys dokladniej opisac jak jest polozony ten twoj shim? na procu jest takie czarne miejsce na ktoorym jest seria ten napis na tym lezy? i jak sie sprawa ma ze stickerami jedni mowia zrywac inni ze nie trzeba. a tak w sumie to po cholere sa te stickery(gwarancja)?? ukruszysz jadro gwarancji nie ma, spalisz proca gwarancji nie ma ozzohosi? p.s. jak ktos w nastepnym tyg. zobaczy w okolicy szczecina seata poruszajacego sie z predkoscia 15 Kmh - to ja bede :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Jadę popatrzeć. Będziesz jedynym kierowcą w Polsce jadącym zgodnie z przepisami, więc szybko bedzie wypadek :P Copera kładź tak, żeby niczego nie dotykał, trzeba pokręcić i poobracać. W sumie, to masz całe 8 możliwości, chyba w tydzień się wyrobisz? Mobile są bardzo podobne mostkami do normalnych ,więc nie wiem, czego sięobawiasz. Choć moze dawno już żadnego nie oglądałem wolnolota... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiSz Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 i jak sie sprawa ma ze stickerami jedni mowia zrywac inni ze nie trzeba. a tak w sumie to po cholere sa te stickery(gwarancja)?? ukruszysz jadro gwarancji nie ma, spalisz proca gwarancji nie ma ozzohosi? hmm...?? i sprawa jeszcze jedna ma ktos slk 900A(z wiatrakiem 92x92x25) na abicie nf7 sl rev 2.0 ?? zmiesci sie? bo w koncu taki wiatrak jest nie maly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ja mam ten cooler i cooler mastera 92x92 2000rpm i procak 12x200mhz 1.85V i temp 49 stopni.No teraz troszke cieplej się zrobiło to mam 50-51.Jak masz abita to kup lepiej sp97, zawsze te 3-4 stopnie mniej będzie + dobra pasta to jeszcze bedzie mniej.Zresztą zagadaj do niemca.On tym chłodzi durona 12x12 1.95V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...