reyden Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Mam problem z grafika w tej grze , sys to XP Pro SP1 z DX 9.0 Komp : Duron 700 , 320 MB SDRAM , GF2MX , Niezależnie czy włacze kampanię czy pojedyńczą misję , około 15% ekranu ma dziwne przekłamania grafiki w rogach . Tryb zgodości nic nie daje . aha , Mam stery Omega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 a na innych sterach próbowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 a co to za gra ??Fajna,pojdzie mi ?:)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 hmmm to juz troche stara gra :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 mniej wiecej dwa lata temu bylo demko w cda ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...