Macho Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 mam problem w grze sin misja Sin Lab czy jakos tak jestem w laboratorium zibiłem jakas kobitke na poczatku potem wlazlem gdzies do przebieralni i wziolem jakis zolty stroj ale dalej nie wiem co mam zrobic? ps.jest spolszczenie do tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Szukaj takich duzych srebrnych drzwi na karte :) niestety jest tam troche labirynt ( przynajmniej takie odnosilem wrazenie jak bylem mlodszy) aha i uwazaj zeby cie nikt tam nie wylukal, bo bedzie po misji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ok juz sobie poradziłem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Gra była swego czsu full wypas :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 ano byla wypas, a teraz szkoda ze Ritual nie moze znalezc dystrybutora dla 2 czesci :( a zapowiadalo sie tak ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 No troszke szkoda bo gra jest fajna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość perv Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 (edytowane) Ja mam ten sam problem. Doszedlem trochę dalej (jedną planszę), przeszedłem przez wentylację do niższego poziomu, zabiłem naukowca, zabrałem mu kartę lecz [gluteus maximus]. Nie wiem co dalej. Łażę tam i z powrotem, czerwonej karty nie mam, wrócić nie mogę. Co mam zrobić? temat tu poruszony ma rok ale licze na pomoc. pozdro przemek Edytowane 22 Listopada 2005 przez perv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...