yogi186 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Miał, ktoś tą płytę?? Jeśli tak, to czy ta płyta obsługuje USB, czy nie? Na płycie jest miejsce do podłączenia - w biosie można włączyć USB Ale jak jest włączone w biosie, to niektóre progzy do zmian na płytach z poziomu windy - wypisują, że USB jest not suppoted. Chce wiedziec - bo nie wiem czy mam kupować śledzia z USBekami???? A jak jusz kupię to nie będę miał czego przetestować :(. Jeżeli ktoś ją miał to niech napisze. Z góry dzięki Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Hmmmmm............. Nikt nie miał tej płyty ???????? 8O :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ja mam ta plytke. Pisze w instrukcji ze jest USB ale ja jakos na plyutce nie widzialem wejscia USB. nie wiem czemu???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 ja mam ta plytke. Pisze w instrukcji ze jest USB ale ja jakos na plyutce nie widzialem wejscia USB. nie wiem czemu???? Wejście jest (2x5 pinów) pomiędzy gniazdami rozszerzeń (nie pametam dokładnie którymi, ale jest napewno) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 ja mialem dokladnie ta plyte i dokupilem poprostu zlacze do usb w sklepie komputerowym za grosze, usb dzialalo trzeba tylko w biosie zaznaczyc enabled, potem doinstalowac sterowniki i dziala. przez usb mialem podlaczona kierownice i gralem w needforspeed porsche unleashed. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 zapomnialem dodac ze mi tez nie widziala win98 tego- pomoglo dopiero przeinstalowanie windy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 ja mialem dokladnie ta plyte i dokupilem poprostu zlacze do usb w sklepie komputerowym za grosze, usb dzialalo trzeba tylko w biosie zaznaczyc enabled, potem doinstalowac sterowniki i dziala. przez usb mialem podlaczona kierownice i gralem w needforspeed porsche unleashed. Dzięki bardzo, wiem, że wystarczy dokupić śledzia - tylko chodziło mi o to czy to USB wogóle działa na tej płycie. Ale skoro tak to w Poniedziałek łyknę śledzia. I zobaczymy kupię drukarkę albo coś. Ale jak nię będzie chodzić to zgłaszam się do ciebie z zażaleniem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ja również mam tą płytkę i osobiście korzystam z USB. Jest tylko jeden warunek - musisz ściągnąć i zainstalować VIA USB Filter (z www.viaarena.com). No i przydałby się najnowszy biosik. Powodzenia!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ja również mam tą płytkę i osobiście korzystam z USB. Jest tylko jeden warunek - musisz ściągnąć i zainstalować VIA USB Filter (z www.viaarena.com). No i przydałby się najnowszy biosik. Powodzenia!!! Dzięki bardzo - biosik mam najnowszy (591ps025, chyba, że jest nowszy, ale nie sądzę). Tego USB filtera już mam więc to akurat nie problem. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...