ducat Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mam taki problemik. Zgrywam sobie teledyski i inne programy z satelity na kompa przypomocy karty DVB. Następnie przerabiam tem materiał (DVD- MPEG2) do innego ciaśniejszego avi, itp - no przynajmniej próbuję mam Dr. Divixa - poprostu prosty (w gordianie za dużo konfigów). I właśnie kompresja dochodzi do 100% i wywala mi program dlaczego - pytam, przeinstalowałem system i nadal to samo. Prosze pomóżcie bo na płytki niewyrobię / 1godz= 1,5/2 GB w zależności od kanału telewizyjnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Jak zgrywasz duzo to czemu nie korzystasz z enkodera CCE (Cinema Craft Encoder) :?: Najszybszy zdecydowanie jezezli chodzi o MPEG2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 A próbowałeś Auto Gordian Knot'a :?: Prosty i przyjazny - polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 a ja polece ci to http://divx.howto.pl/modules.php?name=Content Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...