Bartekx Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Chce sobie kupić na wakacje dismana ale niweim jakiego. Chciałbym by był lekki mały i poręczny i koniecznie odczytywał ogg bo moim zdniame to najlepszy format. Oraz bym chciał by podawał całe nazwy utworów by miał fajny duzy wyświetlacz i wogule wybajerzony. Mile widziny equalizer. Cena to niech będzie 300-500 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Trzeba było się dopisać do mojego topicu o discmana z mp3 to zawsze by była większa szansa, że komukolwiek by odpowiedziano :wink: Ja osobiście nie słyszałem o jakimś przenośnym odtwarzaczu z OGG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekx Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 a gdzie jest ten twój topi9c daj linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=77116 ale nikt mi jeszcze nie odpowiedział, jakoś mi się nie chce wierzyć że nikt na forum nie ma discmana z mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...