!mX Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam chcialem wam pokazac moja unikatowa podkladke :) zrobiona jest z bardzo twardego szkola ktorego nie da rady zbic (oczywscie dla chcacego nic trudnego), jest to szklo matowe z wygrawerowanymi od spodu wzorami :) ocencie jak wam sie podoba pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Jaka cena takiej podkładki :D Mozeby tak to jakoś podświetlić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 to byl prezent :] a co do podswietlenia to niedlugo zainstaluje ze 2 diody jasne ... ale nie wiem czy sie oplaca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Jaka masz myszke i jak sie sprawuje podkladka (w gierkach szczeglnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ice mat z innym logo , bez skitzow bym jej nie dotykał , diody IMO zepsuja efekt . Ale wyglada realy fajnie :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 fajna . gdzie kupiles takie szkielko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 ...podkładka zapusiasta. Pytanie tylko jak to szkło ma się do optycznej?? Nie gubi się, nie skacze?? Jeżeli nie, to WOW 8O Podaj jakieś namiary, gdzie, jak i za ile takie szkiełko do zrobienia podkładki... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 no to mowiac szczerze do gier jest WYPAS ! :P jak na ICE MAT'ie naprawde dobrze chodzi. Ta podkladka zostala zrobiona na zamowienie u szklarza artysty :), koles wlasnie bawi sie w takie rzeczy hehe :P a co do dostania to u szklarza na zamowienie. mysle ze to podswietlenie to by byl zly pomysl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 nie mam pytan, podkladeczka pierwsza klasa francja elegancja a szklo jest matowe zewszad? czy tylko od spodu a na wierzchu gladkie? i jaka masz mysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 od spodu jest matowe, na wierzchu jest gladka zeby dobrze mycha pracowala. Ja mam Logitech MX500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 zwykly optyk oem logitecha za 5 paczek chyba bedzie sie gubil na takim szkielku :?: tez bym bardzo chetnie cos takiego wystrugal, ciotka pracuje w hucie szkla , ewentualnie szklarza daleko nie musze szukac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ja mam np. IceMAt czarnego + MX900 i sie nie gubi gra sie bardzo przyjemnie (im nowsze skitzy tym lepiej) wedlug specyfikacji podkladki black i orginal sa kompatybilne z wiekszoscia Logitechow i Microsoftow (skolei na innej stronie znalezlem info ze tylko seria MX i z Micro$oft'a seri IME od 1 ) Ale Imo nie powinno byc najmniejszych problemow zwlaszcza jak szklo bedzie matowione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 icematt jest matowy od gory, ale jest to bardzo delikatne zmatowienie. i rewelacyjnie się ją myje. jesli ta ma podobne parametry to niezla alternatywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Bleh , ice mat : >racja ;D Ja mam func surface + intelli mouse 3.0 i jest wypasik ;p . 2 strony podkładki i odlocik w ogole , nic sie nieślizga bo jest to wkładka tzw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ta podkladke mozna nabyc na allegro za ok 30-50 pln byla ona dolaczana do samochodow firmy porshe :) http://allegro.pl/show_item.php?item=25637542 niestety - nie nadaje sie do myszek optycznych, przynajmniej moj MX700 nie wykazuje zadnych checi do wspolpracy z ta podlkadka. arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 pomysl wlasnie zaczerpnalem z tych podkladek i moja jest praktycznie identyczna, a co do tego optyka to mi juz tez nie chodzi na MX500 jednak to tylko ozdoba nie nadaje sie do grania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ale wypas. Nie no szkoda psuc zeby diody dawac...chociaz moze by bylo ciekawie:D Naprawde super 10/10 . I mowisz ze problemow nie ma z optykiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 co do podświetlania można zrobić coś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 no to mowiac szczerze do gier jest WYPAS !:P jak na ICE MAT'ie naprawde dobrze chodzi. Ta podkladka zostala zrobiona na zamowienie u szklarza artysty :)... od spodu jest matowe, na wierzchu jest gladka zeby dobrze mycha pracowala. Ja mam Logitech MX500 pomysl wlasnie zaczerpnalem z tych podkladek i moja jest praktycznie identyczna, a co do tego optyka to mi juz tez nie chodzi na MX500 jednak to tylko ozdoba nie nadaje sie do grania :( typ naprawde nie z tej ziemi, albo wszystko robi pod publike!! :? banan na 1 dzien ochlodzil by umysl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 lepiej idz na polityka a nie wchodz na forum jezeli masz robic ludziom pod gorke to tobie moze lepiej "banana" ? takich jak ty jest to mnostwo ... N/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 lepiej idz na polityka a nie wchodz na forum jezeli masz robic ludziom pod gorke to tobie moze lepiej "banana" ? takich jak ty jest to mnostwo ... N/C no comment to raczej do ciebie powinno byc!! !mX "pod gorke robie" czytajac twoje posty i sie dziwiac ze co kilka dni zmienia ci sie znadie??!! no nic trudno, przeciez myszka oczywiscie moze z dnia na dzien nie chciec pracowac na tej samej podkladce, moze ma "tan" dzien??!! N/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...