Ram1rez Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zrobiłem malutki modzik zasilacza, chciałem zamontować 120mm wiatrak ale jak sie okazało musiałbym wywaliś 80mm :? Jest jeszcze możliwośc że zostawie 80mm i wstawie grill 120mm :!: Która z tych opcji jest lepsza :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 że jak??? a niby po co 120mm wiatrak do 80mm wiatraka? w którym to miejscu zasilacza jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 o czym ty do mnie rozmawiasz ? :? wywal wiatrak 8x8 i w jednej z większych scianek zasilki wstaw wiatrak 12x12 i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Tak jak jest standardowo czyli 80 z tyłu i do tego chciałem wsadzić 120mm od dołu (tak aby wyciagał powietrze z obudowy i przez 80 do otoczenia) Tyle że jednego i drugiego nie moge mieć równocześnie i nie wiem jak bedzie lepiej czy 80 na tył tak jak jest i do tego od dołu grill czy może 120mm i na tyłach grill. Chyba tak mniej więcej wiesz o co chodzi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Tak jak jest standardowo czyli 80 z tyłu i do tego chciałem wsadzić 120mm od dołu (tak aby wyciagał powietrze z obudowy i przez 80 do otoczenia) Tyle że jednego i drugiego nie moge mieć równocześnie i nie wiem jak bedzie lepiej czy 80 na tył tak jak jest i do tego od dołu grill czy może 120mm i na tyłach grill. Chyba tak mniej więcej wiesz o co chodzi :roll:wsadz 12x12 tak jak mowisz ,a grill w miejscu gdzie byla 8x8 wywal bo tylko będzie przeplyw powietrza chamowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Dzięki choć Ty mnie rozumiesz :wink: No to na zakupy do ProLine po CrystalFana za 25zł :twisted: Wielkie dzięki za doradzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Tyle że jednego i drugiego nie moge mieć równocześnieDlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Tyle że jednego i drugiego nie moge mieć równocześnieDlaczego?moze sie robic tzw poduszka powietrzna , tak jak masz np 2 wentyle na nagrzewnicy i chodza na innym napięciu i mają inny air flow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...