nazir_black Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 pytanie banalne ale nie wiem do konca o co chodzi. jesli ktos ma napisane w opisie athlon 2000+ xp @ barton 2500+ xp co to oznacza, ze podkrecil procka 2000+ do 2500+?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 To znaczy ze zmodował atholna na bartona i podkrecil go z 2000+ na 2500+. Poczytaj sobie FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 szukalem i tego konkretnego wyjasnienia nie znalazlem. co oznacza zmodował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 w tym wypadku odblokował 256KB cache Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Thorton 2000+ przerobiony na Bartona 2500+. (Thorton = wykastrowany Barton z 256kB cache L2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 zmodował- odblokował cache w tym przypadku z 256kB na 512kB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 a co oznaczy odblokował cache :P . Zaraz takie pytanie będzie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 a wlasnie ze nie bedzie bo wiem o co chodzi. thorton ma 256 cache L2 a barton 512. poprzed odpowiednia modyfikacje na samym procku mozna odblokowac thortonowi dodatkowe 256 cache. i tym sposobem mamy bartona. ot co :D nie jestem ekspertem w dziedzinie oc, ale laikiem rowniez nie jestem. a forum jest po to aby sie dowiedziec rzeczy ktorych jeszcze nie wiemy. rozumiem ze dla kogos moje pytanie moglo wydawac sie banalne ale prosze o wyrozumialosc. nigdy nie krecilo mnie oc ani nawet bios. byl bo byl i juz, nawet do niego nie zagladalem. ale od jakiegos czasu zaczelo mnie to bardzo interesowac i chcialbym sie wiecej o tym dowiedziec. chcialbym wiecej wyciagnac z mojefo thortona 2000+, solteka 75frn2l i moze jeszcze pamiec bo tez mam nie licha ale za to tylko 256 kingston cl 2,5. pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...