TanyX Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Chciałbym kupić LiteOn SOHW-812S bo kosztuje 380 zł. Chciałbym się dowiedzieć czy osoby posiadające tą nagrywarke mają jakiekolwiek problemy :?: Czy nagrywa wszystkie płytki , czy sa jakiekolwiej z nią problemy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Ogolnie narazie jestem zadowolony - czyta DVD bez problemu i cicha - najwazniejsze dla mnie :] A nagrywa jak kazda wolniej od Liteona 52237S, ale pewnie dluzej pozyje dzieki temu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 mam,przerobilem i nadal zero problemow :wink: polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 mam ją od 2 miechów (teraz to 812S @ 832S) i jak do tej pory skaszaniła się tylko jedna płyta DVD-R - ale to była jakaś najtańsza padaka (nie pamiętam firy). Super wypala TDK DVD+R i RW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 ja wypalam na platinumach DVD+R x8,plytki nagrywam zawsze z maksymalna predkoscia i automatycznie z bitsettingiem na DVD-ROM.Moj stacjonarny odtwarzacz niema najmniejszych problemow z odczytem tak nagranych plyt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 A ja żałuje że zamiast niej kupiłem sobie LDW-851S w sumie tylko dlatego że SOHW-812S można przerobić na 832S. Tak poza tym 851S też jest bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 w jaki sposób ją mozna przerobić ? też mam zamiar kupic ta nagrywarke pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Wejdź na forum na www.cdrinfo.pl tam wszystko jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 wgrywajac przerobiony biosik z modelu 832S,jednak nie wszystkie 812S sa w stu procentach zgodne z wyzszym modelem i niektore po modyfikacji robia problemy.Dotyczy to napewno modeli ze stycznia 2004 (pytanie tylko czy aby napewno wszystkich).moj naped jest z marca 2004 i chodzi rewelacyjnie oto ten bios : http://www.1000lecie.pl/~vip/832S.VS04.pat...-bitsetting.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 a jeżeli się już przerobi 812S@832S to można wgrać w przyszłości zwykły bios do 832S !!! orginalne biosy 832S !!! :?: sprawdziłem ja mam z lutego :) i już przeróbka poszła i działa nagrywa właśnie płytke DVD-R 4.7 :?: do nagrywania dvd 9GB trzeba jakieś dodatkowe oprogramowanie czy Nero 6.3.1.10 to obsłuży :?: _ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 a jeżeli się już przerobi 812S@832S to można wgrać w przyszłości zwykły bios do 832S !!! orginalne biosy 832S !!! :?: sprawdziłem ja mam z lutego :) i już przeróbka poszła i działa nagrywa właśnie płytke DVD-R 4.7 :?: do nagrywania dvd 9GB trzeba jakieś dodatkowe oprogramowanie czy Nero 6.3.1.10 to obsłuży :?: _ nie,niemozna wgrywac orginalnych biosow,tylko patchowane lub samodzielnie flashfix'em modyfikowac orginalne nero spokojnie sobie poradzi z nosnikami DL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 ale jeżeli już wykrywa nagrywarke 812S jako 832S to już chyba można wgrywać na taką nowsze biosy od 832S bo teraz to jest 832S a nie 812S :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 niemozna bo eeprom masz nadal z 812S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Mam nagrywarke 851S przerobiona na 812S czy moge ja przerobic na 832S ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...