Skocz do zawartości
opium24

witam na forumie temat dot XABRE XP400A

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie dorwalem taka karte sis-a mialem gf4mx440 i myslalem ze bedzie ten xabre duzo gorszy a tu moje zdziwuenie +1500pkt w 3dmark2001se!!! do tego pokazaly mi sie w 3dmarku dodatkowe testy jak nature i jakas tam rzeczka wiec karta jest chyba lepsza.dobra to na tyle opisu teraz pytania

1.jakie sa najnowsze stery do tego xabra<ew link>

2.w riva tuner jak chce sprawdzic ilo bitowa jest ta karta w okienku tym waskim mam" no additional information availible" co zrobic zeby sie pokazalo?

a tak wogole

WITAJCIE JESTEM NOWY NA TYM FORUM DLA ZAINTERESOWANYCH MAM NA IMIE PIOTREK:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też miałem tą kartę ale u mnie nie trzymałą framerate-u w Unreal Tournament 2003 na standardowych sterach do Win2003, a nowych nie instalowałem bo najwyzsze odświeżanie jakie dało się na nich ustawić to 85Hz co przesadziło o jej sprzedaniu. Tak na marginesie karta jest 7.1, a VertexShader ma emulowany (tj wgrany jest w Bios karty), stą właśiwe mozna by powiedzieć że karta ma niepełną obsługę DX8.1. Jak chesz najnowsze stery to pisz do mnie na emaila.

A oto link do stronki poświeconej kartom Xabre http://xabregamers.dgwh.com/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi