opium24 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 no wlasnie dorwalem taka karte sis-a mialem gf4mx440 i myslalem ze bedzie ten xabre duzo gorszy a tu moje zdziwuenie +1500pkt w 3dmark2001se!!! do tego pokazaly mi sie w 3dmarku dodatkowe testy jak nature i jakas tam rzeczka wiec karta jest chyba lepsza.dobra to na tyle opisu teraz pytania 1.jakie sa najnowsze stery do tego xabra<ew link> 2.w riva tuner jak chce sprawdzic ilo bitowa jest ta karta w okienku tym waskim mam" no additional information availible" co zrobic zeby sie pokazalo? a tak wogole WITAJCIE JESTEM NOWY NA TYM FORUM DLA ZAINTERESOWANYCH MAM NA IMIE PIOTREK:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam na forum Mialem kiedys XABRA600 solteka i tam znajdziesz tez stery do tych chipow. Karta ogolnie zrobila na mnie dobre wrazenie byla duzo tansza od konkurencji z podobna wydajnoscia, jakoscia obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 I po to właśnie zrobiłem ten post ---> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=607...highlight=xabre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Też miałem tą kartę ale u mnie nie trzymałą framerate-u w Unreal Tournament 2003 na standardowych sterach do Win2003, a nowych nie instalowałem bo najwyzsze odświeżanie jakie dało się na nich ustawić to 85Hz co przesadziło o jej sprzedaniu. Tak na marginesie karta jest 7.1, a VertexShader ma emulowany (tj wgrany jest w Bios karty), stą właśiwe mozna by powiedzieć że karta ma niepełną obsługę DX8.1. Jak chesz najnowsze stery to pisz do mnie na emaila. A oto link do stronki poświeconej kartom Xabre http://xabregamers.dgwh.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...