luisam Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Gdy chcę wejść do edytora rejestru (start/uruchom/regedit) wyskakuje mi komunikat : "Edycja rejestru została wyłączona przez administratora sieci " Jestem podłączony do sieci lokalnej , rozmawiałem z adminem sieci , ale on nic nie wyłączał. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Gdy chcę wejść do edytora rejestru (start/uruchom/regedit) wyskakuje mi komunikat : "Edycja rejestru została wyłączona przez administratora sieci " Jestem podłączony do sieci lokalnej , rozmawiałem z adminem sieci , ale on nic nie wyłączał. Proszę o pomoc. nie admina sieci , ale systemu , zaloguj sie jako admin i bedziesz mogl robic wszystko co bedziesz chcial :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 mam napisane wyraźnie "administrator sieci" i jestem zalogowany jako admin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...