xor Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Potrzebuje zassac jakas spokojna muzycze, najlepiej jakas klasyczna. Musi byc calkowicie legalna - ba, nawet cos wiecej - bedzie ona wykorzystana jako muzyczka w telefonie firmowym (puszczana w czasie przelaczania pomiedzy numerami wewnetrznymi), wiec i do takich celow musi byc pozwolenstwo autora. Szukam, szukam - i jak na razie znalazlem tylko to - http://freesolopiano.com/music.html - ale bym musial sie skontaktowac z autorem utworu i poprosic go. Tak zrobie, jesli nie znacie jakichs innych fajnych stronek z darmowymi i calkowicie legalnymi kawalkami nadajacymi sie do mojego celu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 http://www.mp3.wp.pl/p/index/ - centrum legalnej MP3... Nie wiem jak ma się ten adres do twojego celu, ale myślę, że nie byoby z tym problemów... Wkońcu to także, w jakimś stopniu, promocja kapeli, która udostępni swój twór :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Z tego co wiem do zastosowań komercyjnych trzeba pozwolenia autora. Ale sądzę, że nie będzie problemu z dogadaniem tego z większością wykonawców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Dla własnego użytku, można mieć dowolny utwór - głównie chodzi tu o nie czerpanie korzyści z utworów. Zastrzeżenie jest takie, że mozna mieć jedną kopię danego utworu - ale to jest troche niejasne - tyczy sie głównie tego, że nie można mieć dwóch takich samych CDeków nieoryginalnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Dla własnego użytku, można mieć dowolny utwór - głównie chodzi tu o nie czerpanie korzyści z utworów. Zastrzeżenie jest takie, że mozna mieć jedną kopię danego utworu - ale to jest troche niejasne - tyczy sie głównie tego, że nie można mieć dwóch takich samych CDeków nieoryginalnych.o jezu, varrol tylko nie to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Dla własnego użytku, można mieć dowolny utwór - głównie chodzi tu o nie czerpanie korzyści z utworów. Zastrzeżenie jest takie, że mozna mieć jedną kopię danego utworu - ale to jest troche niejasne - tyczy sie głównie tego, że nie można mieć dwóch takich samych CDeków nieoryginalnych.o jezu, varrol tylko nie to... Co cię tak przeraziło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...