Cmykus785 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 (edytowane) Witam :) Yahoo poszerzylo darmowe konta email do pojemnosci 100 MB :) Ja mam wykupiony pakiet mail plus i teraz zwiekszyli pojemnosc konta do 2 GB 8O :twisted: Przestestowalem szybkosc serwera :twisted: i o dziwo chodzi kilka razy szybciej niz wczesniej 8O W ciagu 2 godzin przeslalem z mojego serwera 266 emaili po 6 mb i 8 mb :twisted: Teraz mam laczno zajetosc poczty : 1969.2MB 8O :twisted: :lol: Edytowane 16 Października 2005 przez Cmykus785 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 WoW Starasznie ci zazdroscimy duzej liczby meili. :wink: Cały dzien mialem zly humor, ale jak widze jakimi gupotami sie ludzie zachwycaja to odrazu az mi sie humorek poprawił :D No.. ale jak juz jest taki temet... to sobie zadam glupie pytanko. No.. bo jak te konta na yahoo sa takie super ql, to sie hyba az skusze. Wiec pytanko... jak zrobić tak zeby te meile co mi teraz przychodza na o2 szly na yahoo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus785 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 http://m10.o2.pl/fwd.php :lol: 8) Poprostu nudzi mi sie :P :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 jak placisz na yahoo za taką poczte??? przydalaby mi sie taka , ciekawe jakie mają dyski do tego :lol: :twisted: ( 10000 GB jak nic) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmykus785 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Karta kredytowa :) Jak bys potrzebowal to słuze pomoca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A mi też kupisz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 A po co komu 2GB na mejlu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 A po co komu 2GB na mejlu? Jakbyś se chciał filma przesłać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 A po co komu 2GB na mejlu? Jakbyś se chciał filma przesłać ?? Przecież to nielegalne :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Przez mejla? W kodowaniu 7bitowym? Ten protokół jest zupełnie do tego nie przystosowany (znaczy się do wysyłania binarek). Żeby coś wysłać mejlem musi przejść średnio ze 20% więcej danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 A po co komu 2GB na mejlu? Jakbyś se chciał filma przesłać ?? Przecież to nielegalne :]. Film z dżamprezy siakiejś oczywiście :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Przez mejla? W kodowaniu 7bitowym? Ten protokół jest zupełnie do tego nie przystosowany (znaczy się do wysyłania binarek). Żeby coś wysłać mejlem musi przejść średnio ze 20% więcej danych. No to co ? Masz tyle miejsca na koncie że można to olać :lol: Zakładamy se tam konta ?? Ciekawe swoją drogą czy znowu mozna te darmowe konta odsysać klientami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Tutaj bardziej chodzi o przepustowość łącz ;] Załóżmy, że ściągasz pocztę, ściągnie się 95% i sru... musisz lecieć wtedy od początku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Tutaj bardziej chodzi o przepustowość łącz ;] Załóżmy, że ściągasz pocztę, ściągnie się 95% i sru... musisz lecieć wtedy od początku ;] No to co, to egejn i looz :wink: :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 www.gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Czekam na testowe na gmailu już od jakiegoś czasu ;] Ciekawe czy mi przyznają ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...