zimatom Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 planuje podkręcić P4 2,8 HT. Mozeci mnie jakoś oświecić jakie zastosować ustawienia w biosie? płyta ABIT IC7, ram 2x 512 DDR dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Poczytaj najpierw Forum!!! Masz zablokowany mnożnik, więc zwiększaj FSB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimatom Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 nie no nie takiej pomocy sie spodziewałem. z tym mnożnikiem to mnie nie oświeciłeś - kolego. nie jestem zielony w OC, ale chodzi mi o konkretne ustawienia w biosie. Ponoć P4 2,8 mozna wykręcić na 3,5 - 3,6Ghz. i nie piszcie "użyj opcji SZUKAJ" lub coś w tym stylu bo jakos nie moge tego znalesc a jak ktos nie chce lub nie jest na tyle kompetentny by udzielic odpowiedzi na moje pytanie to niech daruje sobie pisanie czegokolwiek. dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 nie no nie takiej pomocy sie spodziewałem. z tym mnożnikiem to mnie nie oświeciłeś - kolego. nie jestem zielony w OC, ale chodzi mi o konkretne ustawienia w biosie. Ponoć P4 2,8 mozna wykręcić na 3,5 - 3,6Ghz. i nie piszcie "użyj opcji SZUKAJ" lub coś w tym stylu bo jakos nie moge tego znalesc a jak ktos nie chce lub nie jest na tyle kompetentny by udzielic odpowiedzi na moje pytanie to niech daruje sobie pisanie czegokolwiek. dzięki i pozdrawiam ja swojego prescotta (w drugim pokoju) puscilem na 3,8GHz [ spoko mozna wiecej :-) ] wiec twoje dane ciut sie z prawda nie zgadzaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 nie jestesmy wrozkami idz do biosu i jedz z fsb do oporu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...