lobo0 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Witam! Mam taki problem: mam komputer ktorym lacze sie z netem przez ISDN (jeden kanal). wszystko by bylo ok gdyby nie fakt ze po wlaczeniu explorera i probie wyswietlenia jakiejkolwiek strony wywala mi dnserror, ale najdziwniejsze jest to ze ping dziala i tlumaczy adresy normalnie.System to windows 98.Co to moze byc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralfjon Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Hej. Miałem ten sam problem no w dwu przypadkach i w każdym pozbyłem się go w inny sposób 1) Poprzez zainstalowanie firewalla 2) Karta sieciowa była na pokładzie starego zestawu i on jej po prostu nie obsługiwał. Po zainstalowaniu starszego typu karty problem został rozwiązany. O innych spospbach nic mi narazie nie wiadomo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 dzieki ale juz dawno rozwiazalem problem przez deinstalacje firewalla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...