MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Kto zna jakiś program do ściagania z netu wszystkiego na styl kazyy??? Kazaa ostatnio sie skiepscila i potrzebuje czegos nowego !!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 winmx , edonkey , dc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 a tu masz linka z programami http://www.mixterro.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 dZIEKI!!! łATKI śCIĄGNĄŁEM I JAK NA RAZIE WSZYSTKO JEST OKI WIELKIE THX 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Które wg was huby na DC++ są godne polecenia?? ( zwłaszcza chodzi mi o szybkość ściągania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 dZIEKI!!! łATKI śCIĄGNĄŁEM I JAK NA RAZIE WSZYSTKO JEST OKI WIELKIE THX 8)jakie łatki? i co oznacza komenda DC This hub is running version 1.0.25 of the NeoModus Direct Connect Hub Software. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 dZIEKI!!! łATKI śCIĄGNĄŁEM I JAK NA RAZIE WSZYSTKO JEST OKI WIELKIE THX 8)jakie łatki? i co oznacza komenda DC This hub is running version 1.0.25 of the NeoModus Direct Connect Hub Software. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 DC to skrót do najlepszego moim zdaniem klienta p2p. Powstała jego `hybryda` o nazwie dc++, bardziej rozbudowana itp. Strona domowa: http://dcplusplus.sourceforge.net/ Oto lista moich ulubionych hubów (zawszem powyżej 600 osóB): theyare.mine.nu dc.swe-boy.com 62.207.129.22 62.207.129.23 dvdrip.d2g.com mindy.sytes.net europe1.myftp.org orre.udgnet.com rodan.dns2go.com usaplayland.no-ip.com bamse1.kicks-ass.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...