Skocz do zawartości
timmon24

jakie płytki kupujecie do nagrywarki dvd?

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio używam esperanzy zarówno + jak i - . Kosztowały mnie coś koło 35 zeta za ciastko (10 płyt) i jestem w miare zadowolony. Chyba tylko jedna płytka sie zwaliła przy nagrywaniu i w dodatku to mogła być moja wina.

Za nic w świecie nie kupujcie Hawk'ów. Takiego g... to jeszcze nie widziałem . Z 10 płyt nagrało się 5 i po 2-3 miesiącach juz nie działały :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja zasuwam ostatnio na TDK +/- R (producent nosnika to Taiyo Yuden przy minusowych i chyba, jak w ogole inny Ricoh JPN przy plusowych)

drogo, ale warte swojej ceny

+RW Platinum (producent Ricoh JPN) i TDK (producent Philips)... swietne plyty

nagrywarka LDW851S

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

kupiłem te płytki dvd z esperanzy co radziłeś .

zresztą jestem przekonany co do tej firmy, kupywałem jak dodąd cd rw r i są OK Zamówiłem już Liteona 812 S 376 zł BOX będe go miał jutro.

kupiłem tez płytki esperanzy dvd-r dvd+r dvd-rw ?

tylko mam pytanie czym się rózni dvd- od dvd+ moze to jest głupie pytanie ale prosiłbym o opdpowiedż ?

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...a ja mam mieszane uczucia co do esperanzy, kupiłem dwie i jedna nagrała się dobrze, a druga wysiadła... :?

...TDK - warto mimo ceny, Verbatim tesh da się przeżyć, Platinium spoko, za to wiem, że już nigdy nie kupię memorexów, bo to sh*t...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi