smerf2222 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 a wiec tak bartek 2500podkrecony 100mhz :),chieftec 420,512 ramu no name(elixir chyba) synchro na 333,120 no name,i radek 9000pro z minta w 3dmarku 2001 8000tys ale nawet jak jest 80fps to obraz sie czasami tnie w marku,jest to na escie z autami,tymi koniami krecacymi sie na karuzeli i tym gosciem na fotelu np.I rowniez w grze np. hard truck czy za słaby konfig,co zmienic czy cos nie tak,jest tez tak ze czesc obrazu tylko zostaje na chwilke np. 1/2 auta na zakecie niebardzo wiem jak to opisac,za słaba grafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Jeśli chodzi o 3d Marka z autami to napewno nie bedzie to problem zazslabej grafiki bo jesli na mojej grafice ta scenka chodzi w 95% płynnie to u ciebie nie powinno być żadnych problemów. I jeszcze sprawdź czy nie masz włączonego AA albo FSAA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf2222 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 mam zalezne od aplikacji wyłączyc sie nieda co najwyzej na 2x dac ale obraz strsznie liny wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Jeżeli masz płytę główną na nForce 2 to może być wada RTC, czyli problem z poprawnym mierzeniem czasu (zegar windowsa chodzi sie spieszy lub spóżnia) czasami mam ten sam problem i taki powód ludziska opisali na forum, ale nie znalazłem na razie na to rozwiązania.Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf2222 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 epox 8kraI na kt600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...