Varrol Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Moja strona znowu działa, ale tym razem jest na nowym serwerze. Proszę o opinie co do jej wyglądu i szybkości działania. Wkrótce też zamierzam zacząć pracę nad nową stroną poświęoną emulacji starych komputerów (Commodore 64, Atari itp.) - napiszcie czy taka strona by was interesowała, bo jeżeli jedynym odwiedzającym tą strone byłbym ja, to tworzenie jej mija się z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 mi tam nie dziala (ta z podpisu) wywala od razu na strone PRV.PL :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 mnie tez wywala :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 to samo wywala do prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tres0r Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 A powiedzcie jak chodzi moja stronka którą mam w podpisie bo długo sie kumplowi ładuje u mnie penis szybko bo znowu mam dobre łącze ale jak na SDI się wczytuje ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Średnio szybko :? mogloby szybciej :idea: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Już działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 A powiedzcie jak chodzi moja stronka którą mam w podpisie bo długo sie kumplowi ładuje u mnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a szybko bo znowu mam dobre łącze ale jak na SDI się wczytuje ? :roll: ehhs fajna nawet stronka aha mi sie szybko wczytuje bo mam modem ;] hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Już działa. taka sobie stronka :D hih a tera moja :twisted: www.komputreks.prv.pl hehes :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Już działa. taka sobie stronka :D hih a tera moja :twisted: www.komputreks.prv.pl hehes :D Aleś się wysilił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Już działa. taka sobie stronka :D hih a tera moja :twisted: www.komputreks.prv.pl hehes :D Aleś się wysilił :D aa tak zrobilem dla lepszej oceny z imfy :D ty tysz nie za bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 midzial p.s. fajna stronka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Już działa. taka sobie stronka :D hih a tera moja :twisted: www.komputreks.prv.pl hehes :D Aleś się wysilił :D hehe a wysililem sie tylko usunolem pliki HTML ze stronki :D bo mialem zamiar zmieniac image stroki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Już działa. taka sobie stronka :D hih a tera moja :twisted: www.komputreks.prv.pl hehes :D Aleś się wysilił :D aa tak zrobilem dla lepszej oceny z imfy :D ty tysz nie za bardzo :D Za takie coś dostałeś lepszą ocenę :D dobre. A co do mnie, to fakt, że się nie wysiliłem, ale nas nową już popracuję więcej. Pytałem jeszcze o szybkość strony i czy robić stronę o emulacji starych komputerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 pro-ton.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Tera ja sie pochwale :P Tyle, że nic na niej jeszcze nie ma :) www.exp-systems.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...