Vadeer Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 poszukuje pilnie osoby o takiej kosci jak wyzej. chcialbym na kilka dni pozyczyc taka kosc. oczywiscie w zamian dam swoje aby mogl pracowac na kompie. chodzi o to ze komp mi juz nie wyrabia i nie wiem czy to wina pamieci czy procesora a tak chcialbym wykluczyc pamieci bo wiadomo ze hynixy spokojnie biegaja na 225-230 a takie fsb mnie interesuje. prosze o kontakt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ja mam jedną kość D43 512MB. Jak taka Cię ratuje, to możemy się jakoś spiknąć, pożyczę Ci na dzionek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 mozesz sie odezwac do mnie na gg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...