krzychu1 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Co sądzicie o tym monitorze?? Czy jest on dobry do gier i oglądania filmów?? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6724 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoSF Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 trochę przygruby jak na LCD [rotfl] ale pewnie nie smuży wcale ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 trochę przygruby jak na LCD [rotfl] ale pewnie nie smuży wcale ;-) To nie jest LCD tylko CRT :P . Czy nikt na forum nie używa tego monitora?? Czy jest dość dobry?? Czy oczy nie bolą po długogodzinnym graniu?? Czy ma 100HZ przy 1024x768?? Bo w instrukcji jest napisane że przy 1024x768 ma 85hz(zalecane) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Uzywam tego monitorka od lutego i wedlug mnie sprawuje sie bardzo dobrze. Przez caly czas dziala na 1024x768x32 przy 100Hz i nie ma zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Moj brat uzywa go od paru miesiecy. nie ma zadnych problemow. Nie trzymaj glosnikow kolo monitora u niego w rogu zmienily siekolory. POmogla opcja degaus w monitorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Uzywam tego monitorka od lutego i wedlug mnie sprawuje sie bardzo dobrze. Przez caly czas dziala na 1024x768x32 przy 100Hz i nie ma zadnych problemow. bez problemu cyka mi na takich ustawieniach 1184X785 czy cuś @100hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Ja już się nie dam nabrać... : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=687...atron+ez+t710ph :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Jak na razie jestes 1 osoba, takze jedna wypowidz nie psuje opini o calej serii monitorow. Moze akurat tobie trafil sie trefny egzemplparz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Chodzi o to, że nawet po wysłaniu do serwisu okazało się, że monitor jest w 100% sprawny, wiec nie wiem czy wcale go nie sprawdzali czy mają tak "profesjonalny" program diagnostyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 monitor mam już 4 dzień i jak narazie sprawuje się bardzo dobrze. Polskojęzyczne menu funkcja brightview sprawuje się świetnie. Bardzo szybko i dobrze można go ustawić. Nie ma efektu rozmydlenia czcionki (bynajmniej nie zauważyłem jeszcze) . Ma bardzo dobrą geometrie obrazu. Nie piszczi narazie ,wręcz jest bardzo cichutki. Ma 100hz przy 1024x768. Jedynie jak się go wyłączy bo kilkunastu godzinach to tak jakby skrzypi (taki odgłos strzelania jakiejś rzeczy naelektryzowanej ) . Mam nadzieję że nie będę musiał go szybko wymieniać. Gwarancje podbiją mi dopiero za 3 miechy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...