Dzieju Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Witam Panowie mam taki problem i pomysl. Prace mam od 9:00 do 17:00 z dostepem do netu, a w domu stoi serwer. I przydalo by sie zeby na stronie www byl caly czas aktualizowany stan wskaznikow np. programu MBM. tzn. wchodze sobie na np. www serwer prv pl i tam widze ze moj serwer np. teraz ma 55stopni a wentylator stoi na procku albo bardzo spadl z obrotow no i milo by bylo zebym byl powiadomiony o tej sytuacji na SMS :) No nic jak cos macie ciekawego mondrego do powiedzenia to czekam. ps.moze byc tylko i wylacznie na systemie xp(html,php,java, itd.) CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 zaczalbym od link 1 ew. gotowego plugina link 2 Wrzucac to na stronke co kilka/nascie/dziesiat minut to zaden problem... Z wysylaniem smsa moze byc problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 linki nie dzialaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ok teraz dzialaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 No fajnie udalo sie ale chodzi mi o cos bardzie graficznego jakies foto obudowy i ladne okienka ze strzalkami do elementow itd. Tu jest przyklad MBM samego www.serwer-lanblok.prv.pl Ale jak zrobic zeby pokazywal to ladnie w jakiejs graficznej szacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Niech mbm wrzuca tylko i wylacznie dane na serwa, a wyswietlaniem zajmuje sie skrypt php, wtedy ograniczeniem jest Twoja wyobraznia. Mam w planach w wakacje zrobic taka biblioteczke w php, ktorej zadaniem bedzie imitacja Dashboarda z MBM, wiec czekaj cierpliwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...