-BaX- Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 www.bax-stuff.neostrada.pl na stronie znajdziecie filmiki jak razem z ziomkiem o nicku Bigu smigamy na rowerkach :twisted: filmkow bedzie coraz wiecej juz teraz mam pomysl na nowa akcje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Po zobaczeniu pięciu filmow z serii Kranked, czterech z serii New world disorder i kilku innych musze powiedzieć, ze na waszych filmikach kompletnie sie nic nie dzieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BaX- Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Marudzisz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Po pierwsze - fajny dres Po drugie - czym-->im nowsze tym lepsze, bzdura Po trzecie filmy sie troche długo ładuja a ja niemam cierpliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BaX- Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 nastepna maruda :wink: fajny dres? moze... nie wiem nie znam sie :wink: wiesz dlaczego napisalem czym nowsze tym lepsze? poniewaz film ripowany nowym kodekiem nie odpalisz na starszym kodeku... ten trzeci punkt... teraz napewno marudzisz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Po pierwsze - fajny dres Po drugie - czym-->im nowsze tym lepsze, bzdura Po trzecie filmy sie troche długo ładuja a ja niemam cierpliwosci. po pierwsze :wink: -a niby w garniturze mają jeździć? 8O po drugie-co prawda to prawda po trzecie-hmmm...trudno Po zobaczeniu pięciu filmow z serii Kranked, czterech z serii New world disorder i kilku innych musze powiedzieć, ze na waszych filmikach kompletnie sie nic nie dzieje... a co niby mają latać tam jeszcze?no bez przesadyzmu ludzie.jak napisane będzie więcej(czekam).nie widzę,żeby było coś napisane o świrach i profesionalistach,więc... ostanio w modzie tylko czepiańsko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BaX- Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 no booster wie o co sie rozchodzi :) juz go lubie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 hehe fajne komentarze podczas kreceniafilmikow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 To ja też będę marudny i modnie czepialski. poniewaz film ripowany nowym kodekiem nie odpalisz na starszym kodeku...To się nazywa propagowanie nowinek technicznych. Ten filmik o kierownicy - kul i czil, zaiste wart Oscara. Pokazać ci moją kierownicę i to bez najnowszych kodeków? Zerknij jeno na jedynego linka, któregom w sygnaturze zamieścił i wstydź się :> Przypomina mi się kawał a propos tych kodeków: on i ona w parku nad stawkiem. Na stawku dwa łabędzie się myziają w podogonia. On chce być romantyczny i zagaja: - Kochanie, może byśmy tak jak one ... ? - Zwariowałeś? Dla twojej przyjemności nie będę tyłka w wodzie moczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 nastepna maruda :wink: fajny dres? moze... nie wiem nie znam sie :wink: wiesz dlaczego napisalem czym nowsze tym lepsze? poniewaz film ripowany nowym kodekiem nie odpalisz na starszym kodeku... ten trzeci punkt... teraz napewno marudzisz :wink: Nie to oczywiście był z mojej strony żart :D , bez obrazy stary, napisałem to z zawiści bo ja tak niepotrafie (jeździć) niewiem cos mi gleba za glebom wychodzi - w downhillla się bawie :P , a obecnie to nawet niemam na czym :x bo sie jakis czas temu nieźle rozdanhilowałem :twisted: . PS jak bym od razu napisał FAJNIE, SPOX itp. to byś jeszcze w samoówielbienie wpadł a tego bysmy niechcieli :wink: . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BaX- Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Postanowilismy troszke zmienic nasza strone... juz niedlugo beda nowe filmiki oraz dodamy zdjecia... na zdjeciach beda np. rozne fajne widoczki. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zdjęcie serka "Rzondzi" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...