Skocz do zawartości
millor

MicroStar K7T 266 Pro2-A KT266A DDR AU ATA133 ATX

Rekomendowane odpowiedzi

do podkręcania dobra, w hurcie (komputronik) kosztuje 340 więc cena dobra, miałem problemy wsadzić więcej niż 512MB ramu, aaa wymieniłeś dwie płyty - jak wybierasz to bierz tą z 266a oczywiście. poza tym cały czas jadę z atkim XP 1400MHz@1533MHz i jest stabilna. mało grzeje się chipset więc nie trzeba wentyla. dzwięk pod w2k działa bez zarzutu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, u mnie to wyglądało tak: miałem dwa elixiry po 256 (dwustronne), chodziły ql we wszystkich bankach. kupiłem no name 512 i nie działa ło nawet samo. wymieniłem na drugą kość (też noname) i nic. wymieniłem na kingstona (nanya) i kość poszła ale tylko :!: :?: :!: w środkowym banku i tylko sama. Słowem albo 512 albo 256+256 :lol: . A chciałem 1 GB :twisted: . ten kingston też nie zawsze się odpalał, raz próbowałem w 1 banku, włączyłem, coś straszliwie zaśmierdzialo, wyłączyłem. wsadziłem w 2 bank, odpaliłem i ok 8O . płyta była na wojnie i wygrała :wink: .

po tych numerach kupiłem asusa i jestem gościem 8). tu też są jajka z memorkami ale innej natury (ecc :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...