pkp Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Witam, Co myślicie o telefonie NEC E313 np. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27566863 Ogolnie rzecz biorąc szukam aparatu do 600 zł. Jednakże podstawowym warunkiem jest posiadanie adaptera mp3 oraz aparatu cyfrowego. Co polecacie?? Z góry dzieki za opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Mysle ze ten telefon przekroczy 600zl, ma na dodatek sima, trudno powiedziec jle bedzie kosztowac jego zdjecie + wgranie pl jezyka... Telefon godny polecenia, ciekawe kiedy umts w polsce wprowadza to jak znalazl juz bedziesz mial telefon ktory ten system bedzie obslugiwal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Wiesz ten telefon sądząc po specyfikacji, pójdzie za ponad 1000pln, przecież to jeden najmocniejszych fonów na rynku. A za 600zł to nie kupisz nic z mp3 i aparatem, chyba że bezpudełka i ładowarki od dresa, ale to już inna bajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Według mnie trzeba być porządnie popiepszonym żeby dać 600zł za telefon, a tym bardziej 1000. Co on ma takiego PRZYDATNEGO co nie ma np. Nokia 3330/3310 ?? Aparat ?? Przeciez i tak telefon robi tragiczne zdjęcia. MP3 ?? Już sobie lepiej discmana z biedronki kupić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Według mnie trzeba być porządnie popiepszonym żeby dać 600zł za telefon, a tym bardziej 1000. Co on ma takiego PRZYDATNEGO co nie ma np. Nokia 3330/3310 ?? Aparat ?? Przeciez i tak telefon robi tragiczne zdjęcia. MP3 ?? Już sobie lepiej discmana z biedronki kupić :D Dopier*** jak lysy grzywka o kant kuli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Dozbieraj z 150 zl u kup se motorole V300 (mp3 ma, aprat ma), a jesli nie no to wez znajdz sobie jakis do 600 zl, np. Nokia 6610. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Według mnie trzeba być porządnie popiepszonym żeby dać 600zł za telefon, a tym bardziej 1000. Co on ma takiego PRZYDATNEGO co nie ma np. Nokia 3330/3310 ?? Aparat ?? Przeciez i tak telefon robi tragiczne zdjęcia. MP3 ?? Już sobie lepiej discmana z biedronki kupić :D Dopier*** jak lysy grzywka o kant kuli. ...a ja popieram, jeżeli jeszcze mp3 to oszczędność miejsca, to aparat jest bez sensu w telefonie. Zdjęcia będą kiepskie jak na wydane 1000 złych, taką jakość uzyskasz imo kamerką internetową za 200 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 NEC-a E313 na allegro mozna kupic za 550 w opcji KUP TERAZ, wiec napewno nie osiagnie 1000 :). Ale na marginesie telefon chce sobie kupic dziewczyna i nie moge jej przgadac ze po co tyle wydawac. Ja osobiscie wysluguje sie zasluzona nokią 3310 :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27561184[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Według mnie trzeba być porządnie popiepszonym żeby dać 600zł za telefon, a tym bardziej 1000. Co on ma takiego PRZYDATNEGO co nie ma np. Nokia 3330/3310 ?? Aparat ?? Przeciez i tak telefon robi tragiczne zdjęcia. MP3 ?? Już sobie lepiej discmana z biedronki kupić :D Dopier*** jak lysy grzywka o kant kuli. ...a ja popieram, jeżeli jeszcze mp3 to oszczędność miejsca, to aparat jest bez sensu w telefonie. Zdjęcia będą kiepskie jak na wydane 1000 złych, taką jakość uzyskasz imo kamerką internetową za 200 zł... taa kamerke internetowa ze soba nie wezmiesz, bo za taka cene to niestety nie ma wbudowanej pamieci zeby ze soba nosic i jezcze zasilanie zeby miala... co do wypowiedzi Kwiecień, widac ze nie wiesz co prezentuja ze soba telefony z symbianem np: sx1, lub uiq p800 pewnie na oczy ich nie widziales wiec zostan przy swojej 3310/3330 i sie nia nadal ciesz, a nie pisz takich glupot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Według mnie trzeba być porządnie popiepszonym żeby dać 600zł za telefon, a tym bardziej 1000. Co on ma takiego PRZYDATNEGO co nie ma np. Nokia 3330/3310 ?? Aparat ?? Przeciez i tak telefon robi tragiczne zdjęcia. MP3 ?? Już sobie lepiej discmana z biedronki kupić :D Dopier*** jak lysy grzywka o kant kuli. ...a ja popieram, jeżeli jeszcze mp3 to oszczędność miejsca, to aparat jest bez sensu w telefonie. Zdjęcia będą kiepskie jak na wydane 1000 złych, taką jakość uzyskasz imo kamerką internetową za 200 zł... taa kamerke internetowa ze soba nie wezmiesz, bo za taka cene to niestety nie ma wbudowanej pamieci zeby ze soba nosic i jezcze zasilanie zeby miala... co do wypowiedzi Kwiecień, widac ze nie wiesz co prezentuja ze soba telefony z symbianem np: sx1, lub uiq p800 pewnie na oczy ich nie widziales wiec zostan przy swojej 3310/3330 i sie nia nadal ciesz, a nie pisz takich glupot. A ja wogóle nie mam telefonu bo mi całkowicie nie potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 To po co sie wypowiadasz na temat, o ktorym nie za wiele wiesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 te fony pochodza z sieci trzeciej generaci o nazwie Three. Sa sprzedawane w prepaidach po 50 funtow - na ebay po 40. Jakas nowa hiperpromocja ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...