77 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 chce sobie kupic komputer : asusa A7.. Delux Athlona 2600box 512 Ram radeona 9800Pro Ice-q hdd itd... I chcialbym kupic jakas obudowe lub zasilac kotra/y by mi dobrze trzymala napiecie.jak cos wiecie do odpiszcie thx...wiem ze dobrze sa chifteca ale obudowe sa za drogie;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 chce sobie kupic komputer : asusa A7.. Delux Athlona 2600box 512 Ram radeona 9800Pro Ice-q hdd itd... I chcialbym kupic jakas obudowe lub zasilac kotra/y by mi dobrze trzymala napiecie.jak cos wiecie do odpiszcie thx...wiem ze dobrze sa chifteca ale obudowe sa za drogie;/ modecom 350gtf 135zl kosztuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Jezeli chce tez kupic obudowe to polecam Modecom Prostation ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mogę Ci sprzedać moją obudowę: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=78801&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 podaj kwote jaka chcesz przeznaczyc na obudowe i zasilacz. moze ci starczy na zasilke chifteca (albo jakas inna firmowa) i jakas obudowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...