kiwi77 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Chcę kupić kompa - Athlon xp2400, 512ram i nie wim jaką karte graf. dołożyć żeby można było ją poużywać także do gierek. Planuje przeznaczyć na nią ok 400zl. Prosze pomóżcie, z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ti4200 albo 9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a już mie <span style="color:red;">[ciach!]</span> szczela jak widze takie tematy. Mam kolejnego niewypalonego pomysła. Nowym użytkownikom dajcie możliwość pisania tylko w Podstawowych Zagadnienieniach i FAQ, a dopiero jak osiągną status Uczestink to bedą mogli pisać we wszystkich forach, a tak tylko przeglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 :evil: Dobry pomysł..... Bo ile razy można.... :evil: Może trafisz na Ti4400 za te 400zł..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 mysle, ze nieglupim pomyslem bedzie 9550 - jest topic o tym - poczytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Jak czterysta i ani grosza więcej to tylko Ti4200, jak mozesz dołożyć 60zł to R9550XT od Gecube :D Aha zwykłego R9550 bym raczej nie polecał, choć nie wiadomo jak się zwykłe podkręcają :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> już mie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> szczela jak widze takie tematy. Mam kolejnego niewypalonego pomysła. Nowym użytkownikom dajcie możliwość pisania tylko w Podstawowych Zagadnienieniach i FAQ, a dopiero jak osiągną status Uczestink to bedą mogli pisać we wszystkich forach, a tak tylko przeglądać. niekażdy "początkujący uczestnik" musi być lolkiem, ze tylko bedzie mogl tematy przegladac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Radeon 9550 bedzie dobry, albo jak chcerz sie bawić w podkręcanie do GeForce Ti 4200.8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 JA kilka dni temu kupilem na allegro Gainwarda GF 4 ti 4200@4600 golden sample wersja box - czyli mam oryg. radiatorki na pamieciach z gwara do pazdz 2005 za... 400 zL ^^ 8O :lol: :D :twisted: 8) :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Nie każdy nowy musi być lolkiem ale 90% jest. Ci co nie są szybko zdobędą status uczestnik pomagając innym w faq/pz i bedą mogli sie cieszyć pełną dostępnością do forum. Mi chodzi po prostu żeby nie zaśmiecać forum, a w tych podstawowych to niech se robią co chcą bo ja tam nie zaglądam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Nie każdy nowy musi być lolkiem ale 90% jest. Ci co nie są szybko zdobędą status uczestnik pomagając innym w faq/pz i bedą mogli sie cieszyć pełną dostępnością do forum. Mi chodzi po prostu żeby nie zaśmiecać forum, a w tych podstawowych to niech se robią co chcą bo ja tam nie zaglądam. podpisuje sie pod tym wszyskimi konczynami :wink: :twisted: te lolki zaczynają bardzo ostro denerwować. a co do karty to radek 9550xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...