Varrol Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Starcraft jak narazie jest dla mnie najlepszą strategią - ale już w niego od dawna nie grałem - fajnie było - grało się w to godzinami... Nie chodzi o grafikę, tylko o wywarzenie pomiędzy rasami, które znacznie się różnią - teraz już widziałem sporo gier wykorzysujących rozwiązania ze starcrafta. A warcraft 3 to co innego - w sumie to przerobiony starcraft z cukierkowa grafiką i środowiskie 3D, które poza wyglądem sie niczym od 2D nie rózni (po co 3D robić)... to już nie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 szogo w piatki w tych godzinach mozesz sobie normalnie zalozyc konto klikajac "new account" wpisujesz unikalna nazwe i haslo i gites :) Czasami jak masz dobre znajomosci u moderetora mozesz to u niego zalatwic niekoniecznie w piatek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Wielkie dzieki za info..nie pali sie nam :} poczekamy z qmplami do piatku. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadzior Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Kupiłęm oryginalnego starcrafta. Demo działąo bezx problemu, natomiast gdy wkładam cd z pełną wersją (oryginał), cały czas coś doczytuje i praktycznie wisi. Czy w takim razie gra wogóle nie bedzie działać? Prosze o jak najszybszą pomoc.Dzięki PS;System:Windows XP professional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 A wogóle jesteś w stanie zablokować autorun i "wejść"na płytę? Jeśli tak, to spróbuj machnąć obraz jakimś programem i instalować z napędu wirtualnego, ew. skopiować all na hd i instalnąć z dysku. Albo zainstalowac u kogoś, zgrać folder i wpisy z rejestru :) ... Instalowałem swój oryginał ze 3 razy na xp bez problemów. Pamiętam że jeszcze pod Win98 mogłybyć jaja - potrzebna była podmiania pliku cdfs w IOSUBSYS w winzgrozie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadzior Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 problem rozwiązany, wystarczy wyłączyć firewalla :D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 O jak ktos odswiezył temat starcrafta to moze zrobimy maly ranking ras. Napiszcie jaka rasa gracie i jaka uwazacie za najlepsza. Ja gram protosem uważam że to bardzo silna rasa ale musi sie dobrze rozkręcić. Wtedy jest nie do pokonania. Na 2 expach jadą na pełnych obrotach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Nyny moze zagramy kiedys na ntc na jakim grasz acc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Mozna mnie złapac na koncie: Kibel To nie zart. Musialem takie zalozyc z przyczyn niezaleznych odemnie (moje prawdziwe konto zbanowal mi admin ):D Ale ostrzegam ze gram tylko 2/2 3/3 4/4 i głownie na TH. I bardzo lubie umsy :) p.s. napisz do mnie kiedys to zagramy partyjke ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Moze ktos z was mi pomoze, bo nigdzie tego znalezc nie moge :( Jak uruchomic mojego kochanego "Starego" na WinXP ??? Z gory dzieki za pomoc. Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Kilka razy w tym temacie było powiedziane co zrobić, żeby Starcraft działał pod XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Dziubek napisz do mnie na GG albo na maila to sie wszystkiego dowiesz. Albo przestudiuj dokladnie ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrastiC Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 A jakie znacie Servery gdzie mozna pograc z ludzmi. Oprucz tych Blizzarda i Netwars Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Ludzie jak odpalic wkoncu tego SC na XP!!! Gralem swego czasu na ME w to (podmaina pliku CDFS czy jak on tam mial), ale na XP to nie dziala. Wyskakuje blafd ze plyte mam wsadzic. Przeczesalem caly temat ale nic nie zrozumiealem z tamtych porad. HELP!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 ? Ja mam oryginał i chodzi jak burza i pod XP i pod 2003.... Ale gram bez płyty - poszukaj sobie Nocd Loadera - SC cały czas czyta z płytki w napędzie, bo nie ma opcji full install :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 No wlasnie chodzi o to, ze niektorym na XP dziala normlanie, a innym nie... Mialem jakiegos No cd Loadera ale nie dzialal... zalamka... HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 blah, pewnie nie masz patcha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Sorry, ale patchow jest caly stos... zrobilem tak: odpalilem gre przez BW Loadera, wszystko ok, ale zeby na BN grac musi sie update zrobic do nowszej wersji... i jak sie update zrobi to BW lodaer nie dziala bo jest tylko do starszych wersji... mam oryginala jak cos. POMOCY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) jak masz oryginala to po co robisz ten cyrk? sciagnij najnowszego patcha, zainstaluj gre, patcha i graj... i tylko sprobuj sie zapytac ktory jest najnowszy... Edytowane 22 Lipca 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 geez ... to poszukaj nocd to danego patcha.... W zeszłym tygodniu instalowałem SC, ściągałem ręcznie patcha i w ciągu 2 minut znalazłem loadera ... Trochę samozaparcia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Myslisz ze nie szukalem? 2 dni siedzie i szukam. No ja mam najnowsza wersje SC BW, ale Loadera znalezc nie moge!!! Wez powiedz skad zassales, cale google przeczesalem. BOZE!!!! :( :((:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Mozna jakos zmienic rozdzialke np na 1024x768? a tak to gierka wypas (mimo swoich lat :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Camel niestety w SC 640x480 rzadzi i nie da sie tego zmienic. No chyba ze wyszly jakies mody czy cos w tym stylu ale nic mi o tym nie wiadomo. tak czy siak nie tylko grafika sie zyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Grafika w tej grze to najmniej wazna rzecz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 A mnie cały czas zastanawia, dlaczego panom z Blizza się nie chciało dorzucić choćby 800x600? Jakoś w diablo nie stanowiło to problemu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Jest dziala mi SC!!! YEAH YEAH YEAH! Pozdro dla pewnego Pana :) Moze pogramy na BNie? Jest kto chetny? Pozdro. :DD:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 A mnie cały czas zastanawia, dlaczego panom z Blizza się nie chciało dorzucić choćby 800x600? Jakoś w diablo nie stanowiło to problemu :/ 1561555[/snapback] Czy w Diablo było 800x600 czy może wprowadzili to dopiero w Hellfire :?: Mi się wydaje, że 800x600 dopiero pojawiło się w Diablo 2, ale mogę się mylić :) Starcraft jest dość starą grą i dlatego ma 640x480. W tamtych czasach taka rozdzielczość nie przeszkadzała... chyba dzisiaj tym co w Starcrafta grają też to nie przeszkadza :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Dopiero w LoD dodali 800x600 jesli sie nie myle. Tym co graja w stara na bank nie przeszkadza grafa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 SC wygrywa tylko grywalnością (no fajnie się gra, ale jakby się zastanowić to to marna strategia jest). Grafa się dla mnie nie liczy, ale warstwa taktyczno-strategiczna jest dość uboga i jakoś nie widzi mi się wojna przyszłości gdzie porzucono wszelkie taktyczne zagrywki na rzecz napierdalanki masa na masę, bo praktycznie do tego się to sprowadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Pokaz mi RTS'a gdzie warstwa strategiczno-taktyczna nie jest uboga... sa jakies wyrozniajace sie tytuly, ale tez wszystko sie sprowadza do napierdalanki.... no a co ty bys chcial w RTS'ie robic? Siedziec nad mapa i studiowac taktyke czy cos? Przeciez to nudne by bylo. No i zobacz - jakby sie gra sprowadzala TYLKO do napierdalanki to noob moglby wygrac z pro gamerem... bo przeciez zrobil by mase jednostek i go rozwalil (z tego co ty piszesz). Im wiecej grasz, tym wiecej sie uczysz. Nie zaprzecze, ze taktyka jest uboga, ale jednak w tej grze cos jest, co nie pozwala oderwac sie od kompa. Ja np. z bratem zawsze wygrywam, bo mu cienko dosc idzie (nie wygrywam po pierwszych 5-10 minutach gry, ale po dluzszej walce), wiec jak widzisz taktyka-skillsy sie licza... pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...