Gość stalin90 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Bez orginału się nie pogra?? Jak nie to chyba sobie go sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Bez orginału się nie pogra?? Jak nie to chyba sobie go sprawie.hehe...byloby za dobrze zeby grac na piracie przez net :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicroMaster Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 podajcie rn na netq jaki macie ja to micro.master jak sie kiedy spotkamy to mozemy pyknac ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 rn MoReL, -WSW-MoReL (aktualnie gram na tym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Ja też mam Starcrafta ( oryginał od siostrzeńca sobie przegrałem + dodatek:)) Może sobie niedługo pogram ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 StarCraft jest nieśmiertelną grą :D Zawsze był , jest i będzie :D Jeszcze dużo czasu musi upłynać zanim wejdzie jakiś tytuł który by przebił popularnością StarCraft. To była moja pierwsza gra jaką miałem kiedy kupiłem sprzęt w '98 i którego w sumie mam do dziś dnia z małymi modyfikacjami :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Chodzi o to,że mam BroodWara jednak system jakby nie widzi płyty od niego. Z zwykłym starcraftem jest ok. Kiedy chce uruchomic płyte z BroodWarem wyskakuej mi komunikat ze płyta nei znajduje się w napędzie (sic!) Gry próbuje odpalić go z gry podobnie..Po wybraniu dodatku nie widzi cd'ka.Słyszalem ze pod XP jest potrzebny jakiś patch or someting like that. Ktoś wie jak rozwiązac problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 pod win98 podmienialo się plik cdfs.vxd odpowiadający za odczyt plikow z CDków ... może pod xp jest podobnie - nie wiem bo pod Win2003 SC i BW działąją bez zarzutu :P ostatecznie zainstaluj u kumpla, zgraj co trzeba z rejestru oraz zainstalowane pliki, wrzuć w domu, popraw ścieżkę, poszukaj nocd loadera i przegraj na dysk ten wielki plik z płyty - nocd jest chyba do każdej wersji patcha, spokojnie na oryginalnym cdkeyu da się grać na BN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Witam! Widze sami wyjadacze wiec moze ktory pomoze... Otoz mam zwyklego Starcrafta i Broodwar'a. Po zainstalowaniu zwyklego SC oczywiscie komunikat nocd. Instaluje sobie Broodwar, zaciaglem z netu patch do 1.10+nocdloader+przegralem z cd BW plik install.exe do katalogu z zainstalowanym BW, zmienilem w rejestrze: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREBlizzard EntertainmentStarcraftStarCD sciezke z cd-rom na lokacje gdzie jest zainstalowany BW. Odpalam giere (loaderem oczywiscie ;) ). Gdy wybieram kampanie z dodatku BW wszystko jest ok. Natomiast gdy wybieram kampanie ze zwyklego SC to ZONK i pisze zeby wlozyc CD (okienko takie z SC a nie to z WindziXP).Wkladam cd z SC, on dalej pisze zeby wsadzic SC... System to wspomniana windaXP, SC i BW kopie zapasowe ;) Ktos pomoze i powie co zrobic aby zwykly SC tez dzialal normalnie (przy zachowaniu tego ze BW dziala oczywiscie), ewentualnie ktory "ulepszacz" zaciagnac i gdzie wgrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ide do mojego kokonu :D:D:D Starcraft rulezzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Wkoncu dopadłem BW (wcześniej SC przeszedłem 2 razy) ale albo coś pozopominałem albo coś nie tak z tym BW. Inteligencja jednostek (a raczej jej brak) jest wprost żenująca :evil: Ciągle się rozłażą, nie potrafą znależć drogi, pchają się bezmyślnie na jednostki wroga (mimo tego, że ich tam nie posyłam). Przez to gra się nie specjalnie przyjemnie bo trzeba cały czas ich pilnować. Może troszkę przejaskrawiłem ale w np. seri C&C tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<X@ERO> Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Starcraft BW kultowa gra wszechczasów. Poprosu super gra, właśnie zaraz z bratem będę grał na lanie. Gram już od 2001 roku bo dopiero wtedy dostałem kompa, na którym dało się w coś grać :P . Tylko denerwuje mnie troche to że korzysta w 100% z procka na maxa :P, wiecie może dlaczxego tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 100% procka? :o Nie sprawdałem jak umnie, ale gram z winampem, i "toną" innych programów (m.in. Flashget, eMule i inne) w tle i komp chodzi jak by nic nie było uruchomione... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<X@ERO> Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 100% procka? :o Nie sprawdałem jak umnie, ale gram z winampem, i "toną" innych programów (m.in. Flashget, eMule i inne) w tle i komp chodzi jak by nic nie było uruchomione... U mnie też nie ma problemów z działaniem, winampa 5.0 też prawie zawsze mam uruchomionego ze starem, tylko mnie to zastanawia czemu wykorzystuje 100% procka. Sprawdź jak twój proc jest obciążony przy starze ale na stówe na 100% :P . Na Bartonie 2500+ też jest na 100% więc to jest chyba u wszystkich tylko zastanawia mnie czemu tak stara i niewymagająca gra korzysta w 100% z proca :?: :?: :?: :?: :idea: Może dlatego żże jest taka stara :roll: :roll: :?: :?: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Sprawdziłem i mam 0% :o i ~20Mb pamięci :P także coś masz chyba nie tak albo może różne wersje SCBW :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ja czasami grajac slucham muzy i narywam jakas CD wiec watpie zeby byl problem z wykorzystywaniem proca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Potrzebny jest loader poszukaj na forum www.netwars.pl pisze gdzies kilka razy nawet jak to dokladnie zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 HEh pamietam jeszcze jak pierwszy raz zobaczylem starcrfta. Kumpel przyszedł z Kompem i gra, i do tego mial taka ksiazeczke, gralismy calutki bozy dzien i noc. No bylo to , a teraz nikt nie znajdzie takiej wciagajacej gry jak Starcraft. Potem byly gry w szkole. Mega sieczki w 8 osób. Nigdy tyego nie zapomne. Gra dawała tyle frajdy i radosci. A potem u kupla na budowie w 8 osob 8 komow. GRalismy cale 3 dni, dzien noc dzien noc. Tylko ktos po zarcie wyskakiwal i do kompow. A rodzice po powrocie pytali sie ilu zabilem, a ja nie wiem tyle ich było. :D:D TO bylo, cos . Az lezka sie w oku kreci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueangel Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 mam problemik dzisiaj cały dzien nie moge sie polaczyc ani z ntc ani z battlenetem :( hmm moze padl serwer, ale rano mlody dzieciak bawil sie moim kompem i moze cos pozmienial :? jezeli serwer padl to raczcie mnie o tym poniformowac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 hmm ntc i bn to rozne serwery, wiec masz cos zle narobione :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pompon Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Sadi z wubeka sie klania -,..,- sc 4rever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 B4-Intruder "wink :P to taka gra gdzie sa 3 sojusze Zergowie protosi i ludzie :) wpisz na ntc /stats b4-intruder ^^ podejzewam ze on wie o co chodzi w tej grze ; d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Taa, Starcraft to było coś... prawie co dziennie po lekcjach szliśmy z kumplami do kafejki... i co dziennie nas odciągali od kompów prawie na siłę, bo się wykupiony czas kończył... Ale od dawna już w to nie gram... potem był Warcraft 3 - fajne, ale sporo rzeczy mi się w nim nie podobało... A teraz męczę najnowszego Warhammera - ale inteligencja przeciwników tam jest bez sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Hehe ostatnio skoczylem z q3 i powrocilem znowu do starcrafta. Gram oczywiscie na netcrafcie bo nie mam cd-keya do europy (jesli ktos ma moze mi dac) Wedlug mnie to najlepsza gierka wszechczasów (tak smao jak quake 3 oraz diablo2) która chyba nigdy nie umrze:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Witam... Co jest potrzebne (chodzi mi o patch'a itp.) aby uruchomic BW na Xp'eku :?: Przeszedłem SC parę lat temu - byo warto... a teraz powrócił sentyment... chyba za sprawą tego topic'u... hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Witam... Co jest potrzebne (chodzi mi o patch'a itp.) aby uruchomic BW na Xp'eku :?: Przeszedłem SC parę lat temu - byo warto... a teraz powrócił sentyment... chyba za sprawą tego topic'u... hehehe no wiec najlepszym rozwiazaniem bedzie cos takiego: 1:zainstaluj starcrafta originala 2:zainstaluj patch sc1.11b 3:zainstaluj broodwara 4:zainstaluj patch bw1.11b 5:bedziesz tez potrzebowal cracka do sc i bw ale linka ci nie podam bo nie wolno :) i powinno dzialac jesli bedziesz mial problem z czyms albo cos bedzie niezrozumiale napisz do mnie na maila P.S. Jesli chcesz starcrafta no-cd to wystraczy ze z pytki broodwara przekopiujesz plik install.exe do katalogu starcrafta i zainstalujesz z tego pliku brooda Sprawdzone i dziala:D patcha 1.11b mozna pobrac stad: http://www.blizzard.com/support/?id=msc041...p#windows_patch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 A ja w SC grałem(bo już nie gram od paru miechów) 6-ść lat,osiągnąłem poziom GOSU,grajac z graczami z całgeo świata,na GAME-I,WGT, i ta gra pozostanie mi w pamięci na wieki:)NIe mam czasu niestety w nią grać,ponieważ rap zdominował moje życie,jetsem freestylowm MC.wiecie,kocnerty,te sprawy:)Pewnie mnie znacie ,ale xywy nie podam hehe:)Niebawem wydam plyte całą na wolnym stylu na wybrane tematy.To będzicie wiedzeć OCB.W każdym razie jeżli chodzi o SC,to nie zapomnane byly gry za równo w internecie,lanie,turniejach,itp;)Polecam tą gre każdemu ,bezwątpienia najlepszy RTS-wszechasów.Btw cięzkie jest życie rapera,nie mogę sobie pograć:(.Pozdro.Pokoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Panowie gra ktos jeszcze w starca na netscrafcie? chcielismy z kumplami zagrac ale nie da sie tam juz zalozyc konta :/ obojetnie jaki nick wpisze wywala ze ta nazwa juz jest uzyta..czyzby zablokowany serwer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 szogo da sie zakladac konto ale zrobili jakies glupawe ograniczenia. Konto mozna zakladac tylko w pitaki bodajze w godzinach od 12-15 czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Aha dzieki...a wowczas mozna zakladac normalnie w starcu? czy trzeba gdzies sie zglaszac...bo tez gdzies na to sie "nadzioalem" ze w piatki od 12-18 ze niby do kogos na gadu albo gdzies..gdybys cos wiecej wiedzial bylbym bardzo wdzieczny. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...