Gość add_ek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 hej. nazwijmy to górnolotnie : "mooodem" :lol: ... ale jak jest każdy widzi ( aj hołp...) jeśli ktoś się zdecyduje, to proszę to robić z "czuciem" , bo to delikatne bestie...mogą się ząbki posypać :wink: pajączki wy moje... :twisted: ...i na lustereczko je !!! :lol: a gdyby interia coś zd... , to może fotogalerie?.. http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_add_ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 no no nieźle :D ile czasu poświęciłes na polerke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 zdjec nie widac, interia sux... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 zdjec nie widac, interia sux...ja sie jeszcze zalapalem :D btw. nie wiem czemu ludzie zakladja sobie konta na tym dziadostwie :? zamiast na czyms zagranicznym i niezawodnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ładnie... A ja dziś fajny złom oglądałem, tylko pan sobie durzo życzył, bo 10zł. Miedziany, wysoki, jak od P2, chude finy porzestawiane o pi/2 między rzędami. Poczekam, za tydzień spuści z tonu, jak mu się klienci nie bedą kręcili koło interesu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ja tam widze, ze ino rozgiete bardziej te radiatorki i deczko podszlifowane :? :? czy sam je robiłeś od początku, az do końca :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 nie wiem czemu ludzie zakladja sobie konta na tym dziadostwie zamiast na czyms zagranicznym i niezawodnymRadek_BVB ...co proponujesz?. Ja tam widze, ze ino rozgiete bardziej te radiatorki i deczko podszlifowane czy sam je robiłeś od początku, az do końcaMARIOSKARPA ...jak brzmi temat topicu?.. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 proponuje http://www.tripod.lycos.co.uk/myaccount/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość add_ek Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 może tu będzie widać... :wink: http://www.mitglied.lycos.de/addryan/revol...tec_freezer_mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...