youseek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Witka, zawsze ktos mi pomagal na tym forum wiec mam nadzieje ze tak bedzie i tym razem. Wiec: mam monitor LCD iiyama prolite e380s, 15".. Od jakiegos miesiaca zauwazylem (najczesciej podczas grania w FIFE, bylo widac na zielonym tle) 1 cm od gory pasek - jasno zolty ale taki rozmyto zolty (hehe) 1-3 piksele, równa linia od poczatku do konca. "Nakladala" sie na obraz.. Przedwczoraj zadzwonilem do serwisu, juz uzgodnilem ze zadzwonie po kuriera i im wysle monitor... ALE: pasek zniknal... juz myslalem ze nie wiem, naprawil sie czy cos ;) (rozne rzeczy sie dzieja), jednak po jakims czasie (godzina-dwie) znowu sie pojawil, i - jest bardzo dobrze widoczny przy ogladaniu zdjec > 165536 kolorow na full ekran, tak samo jak przy grach (przykladowa FIFA) ale np jak ustawie bez tapety i kolor pulpitu czarny to juz tego paska nie widac.. Nie wiem czy wyslac im ten monitor, to jest gwarancja door-to-door, i jak nic nie stwierdza bede bulil za 2 strony kuriera i ich robote.. i nie wiem co zrobic... poradzicie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Witka, zawsze ktos mi pomagal na tym forum wiec mam nadzieje ze tak bedzie i tym razem. Wiec: mam monitor LCD iiyama prolite e380s, 15".. Od jakiegos miesiaca zauwazylem (najczesciej podczas grania w FIFE, bylo widac na zielonym tle) 1 cm od gory pasek - jasno zolty ale taki rozmyto zolty (hehe) 1-3 piksele, równa linia od poczatku do konca. "Nakladala" sie na obraz.. Przedwczoraj zadzwonilem do serwisu, juz uzgodnilem ze zadzwonie po kuriera i im wysle monitor... ALE: pasek zniknal... juz myslalem ze nie wiem, naprawil sie czy cos ;) (rozne rzeczy sie dzieja), jednak po jakims czasie (godzina-dwie) znowu sie pojawil, i - jest bardzo dobrze widoczny przy ogladaniu zdjec > 165536 kolorow na full ekran, tak samo jak przy grach (przykladowa FIFA) ale np jak ustawie bez tapety i kolor pulpitu czarny to juz tego paska nie widac.. Nie wiem czy wyslac im ten monitor, to jest gwarancja door-to-door, i jak nic nie stwierdza bede bulil za 2 strony kuriera i ich robote.. i nie wiem co zrobic... poradzicie? :) wysylaj , tylko dobrze opisz problem , i zrob to tak zeby nie mogli sie przyczepic , czyli napisz w jakich dokladnie momentach wystepoje blad , i po jakim czasie ... i wogole napisz dokladnie .... zeby nie mogli sie przyczepic , oczywiscie , jest to tez mozliwa wina k. graficznej , sprawdzales u kumpla ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 tez myslalem ze cos nie tak moze byc z moim gf2mx, ale od tygodnia mam r9800pro i problem jest... chyba jutro im posle.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...