Boyco Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Mam EPoX 8KTA3+ na KT133A Stąd pare pytan - jaki najmocniejszy proc na to wcisne? - czy ta plyta ma dzielniki? Wiem ze to lamerskie pytania :oops: ale mam juz dosc sie zastanawiania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 http://www.epox.com/html/motherboard.asp?p...KTA3plus&lang=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ftp://ftp.epox.com/motherboard/support/Ma...cpu-support.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ładna mi odpowiedz... dzieki Tanaka! Życze ci by ciebie tez z pytaniami odsylali do strony producenta. Myslisz ze ja nie znam tej strony? Chodzi mi o np nieoficjalny BIOS, to czy na plytach opratych na KT133A jest wogole cos takiego jak dzielniki oraz jaki mozna maksymalnie procek wsadzic. Ehh.. gdyby tak wszyscy odpowiadali :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 jesli chodzi o dzielniki to nie wiem dokładnie ale chyba to troche zalezy od kości która taktuje magistrale kiedys było chyba coś o tym jak dochodzili czy 8KHA+ na 1/5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ładna mi odpowiedz... dzieki Tanaka! Życze ci by ciebie tez z pytaniami odsylali do strony producenta. Myslisz ze ja nie znam tej strony? Chodzi mi o np nieoficjalny BIOS, to czy na plytach opratych na KT133A jest wogole cos takiego jak dzielniki oraz jaki mozna maksymalnie procek wsadzic. Ehh.. gdyby tak wszyscy odpowiadali :evil: proca to chyba 1400 mozna wsadzic, nie mialem tej mobo wiec dalem Tobie link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ładna mi odpowiedz... dzieki Tanaka! Życze ci by ciebie tez z pytaniami odsylali do strony producenta. Myslisz ze ja nie znam tej strony? Chodzi mi o np nieoficjalny BIOS, to czy na plytach opratych na KT133A jest wogole cos takiego jak dzielniki oraz jaki mozna maksymalnie procek wsadzic. Ehh.. gdyby tak wszyscy odpowiadali :evil: proca to chyba 1400 mozna wsadzic, nie mialem tej mobo wiec dalem Tobie link Proca to napewno wiekszego... moze nawet XP2000+ ale wole sie zapytac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...