noe9 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 przecież na watercooling.com.pl to było9 i wypadłą kadetówka gorzej... trzeba czytac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Przeczytałem dzienki jak by kadetówka była z wentylem puszczonym na 12V to by wygrała ale pewnie wiatrak był położony na nagrzewnice i nie było Shrudla :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 wątpie... podejrzewam że fireblade nie jest kretynem i zrobił jakiegoś prowizorycznego shrouda, pozatym BI w praktyce nie mają żadnego shrouda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Wyniki testow Uriel VS RBX i wyniki testow chlodnic. Co do testow na watercooling.com.pl to chlopaki staraja sie jak moga i mi osobiscie bardzo sie to podoba i musze to pochwalic. Co do testowania kadeta to nie wiem czy uzywany byl ten sam wiatrak co, do BI - powinien byc ten sam i na tym samym napieciu. Mimo wszystko jesli juz ktos decyduje sie na kadeta to shrouda wypada zrobic, co tez ma swoje rezultaty w wynikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 te pierwsze zdanie jest jakieś bez kontekstu... nie zapomniałeś czegoś napisać/wkleić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Mimo wszystko jesli juz ktos decyduje sie na kadeta to shrouda wypada zrobic, co tez ma swoje rezultaty w wynikach. U mnie różnica bez i z shroudem to 4*C więc IMHO rzeczywiście się opłaca (a shroud zrobiony ze zwykłej tektury). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 dla noe9 hmm ale czego wyniki ? bo nie napisałeś jakoś czego mam ci podać wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Wyniki testow Uriel VS RBX i wyniki testow chlodnic. widziałem RBX w akcji i widziałem Uriela 2 w kacji bo mam go i powiem RBX Górą i to bardzo ale może już wkrótce zrobię takie porównanie bo RBX będę miał na dniach (do około 2 tygodni) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...