jonzi Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 A macie coś hardstyle? coś w stylu Jungle survivors - The lion sleeps tonight (sleepless hardstyle mix). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Dolaczam sie do pytania Pirateza czy naprawde nikt z Was nie ma pojecia gdzie mozna by znalesc ten set Tiesto? Plisss help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Ja sobie zasse moich ulubiencow: Signum (szkoda ze takie krotkie) Rank 1 (tu sie wiele spodziewam ;]) Dumonde (zobaczymy) Dana (swietny ciezki styl) Narazie sobie reszte daruje hihi ;] Co do secika Tiesto z Olimpiady. Nawet bym go nie chcial, bo zagral tylko swoje utwory,do tego tylko wersje instrumentalne, (a dlaczego?... to na www.tiesto.com ) i ogolnie secik zostal skomentowany jako nudnawy.. a szkoda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 "Nudnawy"- hmmm.... dla mnie sie liczy, to ze mi sie podobal :) Bo byly tam kawalki ktore lubie i tyle. O gustach sie nie dyskutuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meksel Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 A na www.mp3.wp.pl byliście ??? Jakie tam sa zafaj**aste empetrujki. Normalnie sie wysiada, z pociagu jadacego SrO ( 100 ) na godzine i sie łep rozWala. LoLE PoZdRo DlA wszySTKICH i tych co CARLA COX'a KOCHają . BASE IS IN YOU . PozDro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 LoLE PoZdRo DlA wszySTKICH ciebie LOLU takze pozdrawiamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 A na www.mp3.wp.pl byliście ??? Jakie tam sa zafaj**aste empetrujki. Normalnie sie wysiada, z pociagu jadacego SrO ( 100 ) na godzine i sie łep rozWala. LoLE PoZdRo DlA wszySTKICH i tych co CARLA COX'a KOCHają . BASE IS IN YOU . PozDro Ze jak ze co?? Lolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 A to sie LOL popisal. I niewiem w koncu czy on obraza tych co kochaja Carla Cox'a czy tez zeczywiscie pozdrawia. Niewiadomo co takeimu we lbie siedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Hehehe. Rozbawiliście mnie do łez komentarzami do posta mojego kumpla. A chciał wam zainponowac... :P Specialnie nawet konto założył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Zaimponowac ? www.mp3.wp.pl ..pffff. Niewiele ma to wspolnego z Coxem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 No to chlopak odwalil pelen szpan :) W takim razie pierwsze wrazenie, ktore sie najbardziej lcizy jest zle, trudno bedzie je zatrzec, niech probuje, hehe :) Pozdrowienia dla nowego usera (czyt. LOLka) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Hehe pozdrowie go :D Ale ten www.wp.mp3.pl to do jaj podał, na serio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 NIe wiem dlaczego ale spodobly mi sie kawalki Alcazar - danceroomsessions ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Eja czemu wy macie takie same podpisy qbass i Neon69 ?? Jakis klan czy co ;) Zajefajnie to wygląda ale ja mam lepszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Jak sobie przetlumaczysz na polski to skapniesz ocb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Jesli ktos chce uslyszec probke moich mozliwosci jako dj'a to zapraszam do sciagania seta: Dj Neon - Live @ Home 01.09.2004 (part 1) EDIT: Dzieki uprzejmosci Bobanoskosa secik znajduje sie na szybkim serwerze. Zapraszam do sciagania i pisania opinii ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Jesli ktos chce uslyszec probke moich mozliwosci jako dj'a to zapraszam do sciagania seta: Dj Neon - Live @ Home 01.09.2004 (kliknac link, poczekac 5 sekund i jeszcze raz kliknac link ktory sie pokaze) Mialem okazje przeslucha ten set, i powiem ze mi sie bardzo spodobal. Bardzo fajne klimatyczne kawalki, przejscia miedzy nimi zrobione bardzo bardzo dobrze. Tak jak neonowi powiedzialem : jak przyjdzie do mnie jakas laska to puszcze ten secik :wink: Eja czemu wy macie takie same podpisy qbass i Neon69 ?? Jakis klan czy co Zajefajnie to wygląda ale ja mam lepszyMy mamy chyba troche fajniejsze :D Na globalclubbing.ru pojawili sie bardzo cikawe hausowe seciki ;] jeszcze nie sluchalem ale wczesniejsze kawalki dj zebry bardzo bardzo mi sie podobaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Neon grasz na traktorku czy pcdj?? szukam kogos kto mnie podszkoli :D update: dobrałeś fajne piosnki byłbym wdzięcznyz a trackliste :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 No no neon, musze przyznac ze calkiem fajny secik, fajnie sie go slucha wieczorkiem :) Taki w miare sopkojny wydaje sie byc. Powodzenia w dalszej pracy tworczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Dzieki wielke za slowa pochwaly, napewno mnie to zmotywuje ;] Robilem na Traktorze, zreszta mixuje na nim juz ponad 6 miesiecy (wiadomo, brak kasy na hardware ;] ) Mam zamiar jeszcze dopracowac ten set by znalazlo sie na nim 10-12 utworow, problem w tym ze nie bede mial go jak opublikowac bo bedzie zajmowal jakies 80mb, a na lycosie mam tylko 50mb :( Ps. tracklista dla Bobanoskosa 1.Lolo - Why 2.Probspot - Bluberry 3.Nikola Gala - Blue Impulse 4.Rico Soarez - Timeless 5.Tilt - The World doesn't know 6.Age of love - Age of love 2004 [cosmic gate rmx] 7.Poloroid - So damn beautiful [dogzilla rmx] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Neon ja ci go zhostuje :D 100mega od mojego isp czeka ;) gdybys tylko na pm rzucil mi skad masz tyle dobrych plyt (u know what i mean :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 kuknij na moje gg 3617749 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Armin van Burren - A state of trance 164 02.09.2004 :arrow: ftp://207.234.146.57/java/in%20use%20-%20...4_02-09-04.rar] :arrow: ftp://207.234.146.57/java/in%20use%20-%20...64_02-09-04.rar Jak chcecie to wbijac do mnie na gg to dam sety z Global DJ Broadcast z 30 sierpnia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infected Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panowie i panie jestem tu nowy ale co tu duzo mowic ciach!a Infected Mushroom !! i wszystko jasne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Armin van Burren - A state of trance 164 02.09.2004 :arrow: ftp://207.234.146.57/java/in%20use%20-%20...4_02-09-04.rar] :arrow: ftp://207.234.146.57/java/in%20use%20-%20...64_02-09-04.rar Jak chcecie to wbijac do mnie na gg to dam sety z Global DJ Broadcast z 30 sierpnia ;] ktos wie jak sie nazywa pierwsza muza z tego pierwszego seta ? W ogole znacie jakies dobre strony z tracklistami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Armin van Burren - A state of trance 164 02.09.2004 :arrow: ftp://207.234.146.57/java/in%20use%20-%20...4_02-09-04.rar] :arrow: ftp://207.234.146.57/java/in%20use%20-%20...64_02-09-04.rar Jak chcecie to wbijac do mnie na gg to dam sety z Global DJ Broadcast z 30 sierpnia ;] ktos wie jak sie nazywa pierwsza muza z tego pierwszego seta ? W ogole znacie jakies dobre strony z tracklistami ?? www.tranceaddict.com forum, dział tracklists i podobnie na www.ukta.tk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ASOT 164 TRACKLIST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Neon69: ladnie ladnie chociaz jak dla mnie za bardzo lajtowe klimaty... btw nie wiem czy bylo tutaj to omawiane ale podajcie najlepszy set jaki slyszeliscie do tej pory:) moj faworyt to: Tiesto - Live @ Energy 2000 - 31-12-99 (Longer Version).mp3 wersje long ciezszko dostac... dodanych jest 2-3 utwory a dlaczego ten? bo od tego zaczelem sluchac trancu i stoje w przekonaniu ze dziesiejszy za bardzo ewuluje w strone eurodancu:/ a ten?? sciagnijcie sami i sie przekonajcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 i tracklista 01 Kay Cee - Millenium Stringz 02 The Quest - C Sharp 03 Kamaya Painters - Far From Over (Original Mix) DJ Tiësto - Live @ Energy 2000 (31-12-1999) 01- Spoiled & Zigo - More & More (Unvocal Mix) 02- Mario Lopez - The Sound Of Nature (Plug'n'Play Remix) 03- Mario Più aka DJ Arabesque - Serendipity (Mas Mix) 04- Arrakis - The Spice 05- DJ Tiësto - Sparkles (Airscape Mix) 06- Vengaboys - Kiss (Airscape Mix) 07- Balearic Bill - Destination Sunshine (DJ Tiësto Power Mix) 08- The Digital Blonde - Electra 09- Body-Shock - Sleepless 10- S.O. Project - Direct Disko 11- Zombie Nation - Kernkraft 400 (DJ Gius Remix) 12- Binary Finary - 2000 (JamX And DeLeon's Remix) 13- Rank 1 - Airwave (Original Mix) pierwsze trzy sa z tej long wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Musze sie przyznac ze nigdy nie slyszalem tego seta hehe, bo swoja przygode z ta muzyka zaczelem rok temu z malym hakiem. Obecnie mam 2 najlepsze sety: 1. Johan Gielen - Trance Energy 2003 (Niesamowita tracklista i cudowne tech-trancowe brzmienie) 2. Paul van Dyk - Galaxy Ibiza 2004 (perfekcyjnie zagrany prog-trancowy set z cudownym doborem trackow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...