turzol Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Jak mi ktos powie jak sie nazywa kawalek, ktory zaczyna sie od 33 min - 40 min w ASOT 165 Non-Stop_In The Mix to go usciskam normalnie :D Slucham tego motywu na okraglo - wokal jest po prostu przecudny :!: :!: Tak w ogole to ten motyw juz gdzies slyszalem - tylko za cholere nie potrafie sobie przypomniec kiedy i w jakich okolicznosciach....wydaje mi sie, ze w jakims filmie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 21:00 - 22:00 Non-Stop In The Mix 01 Art Of Trance - Mongoose (Original Mix) 02 Tilt - The World Doesn't Know (Ozgur Can Main Mix) 03 Rio Addicts - Crossroads (Probspot Remix) 04 Orbital - One Perfect Sunrise (JDS Remix) 05 Apollonia - Andromeda Heights (Tania Mann Remix) 06 ID 07 Sandler - Theme Song 08 Robert Gitelman - Children Of The Sun 09 Vercetti - Skimmer Jeden ID i wydaje mi sie ze to wlasnie ten (źródło www.tranceaddict.com) update: to na pewno ten ID bo po nim jest jeszcze jeden kawalek, a dalej Children of the sun, ktore znam na pamiec ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 21:00 - 22:00 Non-Stop In The Mix 01 Art Of Trance - Mongoose (Original Mix) 02 Tilt - The World Doesn't Know (Ozgur Can Main Mix) 03 Rio Addicts - Crossroads (Probspot Remix) 04 Orbital - One Perfect Sunrise (JDS Remix) 05 Apollonia - Andromeda Heights (Tania Mann Remix) 06 ID 07 Sandler - Theme Song 08 Robert Gitelman - Children Of The Sun 09 Vercetti - Skimmer Jeden ID i wydaje mi sie ze to wlasnie ten (źródło www.tranceaddict.com) update: to na pewno ten ID bo po nim jest jeszcze jeden kawalek, a dalej Children of the sun, ktore znam na pamiec ;] Armin van Buuren - A State Of Trance Episode 165 09-09-2004 20:00 - 21:00 The Newest Tunes Selected 01 Reflekt featuring Delline Bass - Need To Be Loved (Thrillseekers Remix) 02 Art Of Trance - Mongoose 03 Fractal Structure - Lost Sequence (Original Mix) 04 Gate 42 - Flow (John O'Callaghan Remix) (Tune Of The Week) 05 Robert Gitelman - Children Of The Sun 06 Dido - Sand In My Shoes (Above & Beyond UV Remix) (Future Favourite) 07 Estuera - Tales From The South 08 E-Craig - Never Fall In Love Again 21:00 - 22:00 Non-Stop In The Mix 01 Bakke & Ljungqvist - Fanatic 02 Madoka - Afterburner (Max Graham Remix) 03 Octagen vs Progresia - First Horizon (Menno de Jong Remix) 04 E-Tronic - The Glass House 05 Enmass - CQ 06 Adam White - Ballerina 07 Matti Laamanen - Live 08 Sandler - Theme Song 09 Code 1 - House Music (S.V.Dub Mix) Tak mialo byc ;) Mam nadzieje, ze znajde sam track Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 turzol mozesz go wyciac i gdzies wrzocic ? sam ten kawalek z setu ? :-> plz ? :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 O sorry, nie popatrzylem ze to 165 i podalem trackliste ze 166, ale ze mnie jeleń. A Ballerina jeszcze nie wyszla, jak bedzie to dam znac, bo sam namietnie poszukuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 troszke Housiku :] http://www.mishka.internetdsl.pl/mishka%20...very%20room.mp3 http://www.mariuszs.prospect.pl/czaj-defin...f_house_set.mp3 http://www.czajbil.prospect.pl/czaj-pure_h...se_fury_set.mp3 http://www.magdas.prospect.pl/czaj-in_hous...e_trust_set.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 turzol mozesz go wyciac i gdzies wrzocic ? sam ten kawalek z setu ? :-> plz ? :-D Ssaj :arrow: http://members.lycos.co.uk/turzol/public/T.../Track%2002.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Przesluchalem Parade Of The Athlets (Pozdro sect0r). Jesli mam byc szczery, no to nie jest zle, ale jednak nie ulega watpliwosci, ze spodziewalem sie czegos jeszcze lepszego :) Chyba najbardziej mi sie podobaly stare dobre kawalki, ktore Tiesto stworzyl juz jakis czas temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Zapraszam do sciagania mojego najnowszego, a zarazem chyba juz ostatniego seta przed wyjazdem na studia (miedzy innymi dlatego nazwalem go end of summer mix ;] ) Jest to mieszanka roznych rodzajow trancu (progressive, dreamy, melodic, epic), dla kazdego cos milego ;] Plik ma 62mb i trwa 54min. Enjoy ;] >> Dj Neon - End of Summer Mix << Tracklista: 1. Beastie Boys vs. Matthew Dekay - Intergalactica (Dj Neon Cut) 2. Tilt - The world doesn't know (Ozgur Can Remix) 3. Starkid - Crayons (Leama & Moor Remix) 4. Ferry Corsten - Sweet Sorrow 5. Signum - The Timelord (Orginal Mix) 6. F. Massif - Somebody (Ferry Corsten Remix) 7. Katana - In Silence (Salinas Summer Mix) 8. Dido - Sand in my shoes (Steve Lawler's "We Love Ibiza Mix") 9. Robert Gitelman - Children of the sun (Orginal Mix) Pozdrawiam i czekam na opinie. PS. Jeszcze raz dziekuje Bobanowi za miejsce na ftp ;] PS2. Poprzedni set niedostepny z powodu ograniczen miejsca na ftp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Set swietny :!: Neon tak 3mac :D Poczatek fenomenalny (Beastie Boys miazdzy), pozniej swietnie budowany klimat, no i Sand in my shoes (dla mnie juz klasyk) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 No widac ze czaisz baze ;] thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Potwierdzam set wspaniaĹ?y...moij zdaniem lepszy od porpzedniego, ktory i tak byl swieny. Tracki dobrane idealnie, technika moim zdaniem tz bezbledna. A pamietajmy ĹĽe nNeon przeciez gra na traktorze... Wielki RESPECT..gratuluje i zazdroszcze umiejetnosci :D BTW zrobie wsyzstkiz eby zdobyc ci lepszego hosta Neon :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 bo sie zaraz zaczerwienie qrde ;] ps. jak tylko dorwe kaske to mixer stoi na 1 miejscu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 No widac ze czaisz baze ;] thx ;] Podlinkowalem moim znajomym (mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko) i reakcje sa jak najbardziej pozytywne :wink: Ja mam jeszcze jedna prosbe - znow chodzi o pomoc w identyfikacji kaska --> http://sensation.id-t.com/sensation2004/ --> ENTER --> WHITE i na dole klepnac Video 2003 - nie kojarze tego kawalka co gra Gielen na tym filimiku. Swita mi Rank1, ale to moze byc bledny trop.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Hehe.. to mnie rozbawiles ;] Sensation - The Anthem 2003 (Orginal Mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Hehe.. to mnie rozbawiles ;] Sensation - The Anthem 2003 (Orginal Mix) :oops: Przyznaje sie, mam to na hdd, ale przy takiej ilosci muzy mozna sie pogubic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 turzol mozesz go wyciac i gdzies wrzocic ? sam ten kawalek z setu ? :-> plz ? :-D Ssaj :arrow: http://members.lycos.co.uk/turzol/public/T.../Track%2002.mp3 ok juz leci :-) wielkie dzieki :-) Przesluchalem Parade Of The Athlets (Pozdro sect0r). Jesli mam byc szczery, no to nie jest zle, ale jednak nie ulega watpliwosci, ze spodziewalem sie czegos jeszcze lepszego Chyba najbardziej mi sie podobaly stare dobre kawalki, ktore Tiesto stworzyl juz jakis czas temu. looz nie ma problemu :-) a zna ktos moze piosenki z taka jakby gitarka w tle :-) ? cos np. jak tomcraft - into the lighten Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Vocal House kawaleczki, calkiem przyjemne ssajcie ostro :] 1. 2-4 Grooves - Closer 2 u (6:32) 2. 2-4 Grooves - Love (6:15) 3. 2-4 Grooves - Rock Set (7:09) 4. 2-4 Grooves - Run & Hide (Club mix) (5:17) 5. Agent Orange - Got That Swing (5:14) 6. Amun - amun (5:34) 7. Archigram - Padre (the Other Night Mix) (6:06) 8. Armand Van Helden - My My My Original Mix (8:17) 9. Armand Van Helden - My My My Radio Edit (3:27) 10. !bass Dominators - I Dont Wanna Know (6:17) 11. Ben Delay - come on (6:41) 12. Da Beatmonstarz - I Need You Hanz In The Air Mix (7:12) 13. Da Beatmonstarz - I Need You Radio Edit (3:52) 14. Da Bootyshakers - Work Dat Body (6:03) 15. Da Rock - La Mia Banda Suona Il Rock Nari & Gaudino Shake it Remix (7:45) 16. Dave Armstrong - Good Shot (6:22) 17. David Guetta - Don't Let Me Go (Clamaran Remix) (4:39) 18. Deskee - Let There Be House 2004 (Doc Phatt Remix) (6:30) 19. Disco Darlings - Rock You (Track 2) (7:02) 20. Disco Diamonds - a1 (6:19) 21. Disco Diamonds - a2 (6:12) 22. Disco Toys - disco toys [b side] (7:18) 23. Discofunk - All We Need (6:31) 24. DJ Antoine Vs Mad Mark With Cyndi Lauper - Disco Inferno Ian Carey Vox Mix (7:38) 25. DJ Raw Vs Gee & Lighter - Naked (Michi Lange Remix) (5:42) 26. dr kucho - dr kucho- lie to yourself (8:10) 27. Eric Prydz - Call On Me (Eric Prydz Vs Retarded Funk Mix) (7:34) 28. Fatal Attraction - Be with me (6:25) 29. Full Intention - a definite strangeness (full intention 2004) (8:34) 30. Future Funk - Mexicano (Mucho Mix) (6:50) 31. Giddy Aunt - I Can Make You Dance (Main Mix) (7:53) 32. Gipsy - Gipsy (Vocal Mix) (8:26) 33. Hardsoul - Back Together (Seamus Haji Club Mix) (9:23) 34. High Calibur - Ill Deux Anything (5:59) 35. Ikon - Do You Dream Steve Angello Remix (5:58) 36. Joachim Deutschland - Marie (Bootleg Mix) (A1) (8:31) 37. Kaskade - Invisible (5:55) 38. Krafty Kuts - Jack's Groove (7:00) 39. Ladycrew - Look of Love (5:07) 40. Ladysports 4 [Pink Vinyl] - be my lady [house mix] (5:05) 41. Ladysports 4 [Pink Vinyl] - go your thing [breakhouse mix] (5:56) 42. Live Element - every body [dub mix] (7:48) 43. Midnight Society - Summer Breeze (9:43) 44. Olav Basoski - Shine (5:50) 45. Outkast - Hey Ya (Alex Cristiano Tribal (6:22) 46. Pablo - all we need [pabloґs bass praise mix] (4:53) 47. Phats and Small - Small Phat One Vol 4 Dub Mix (5:25) 48. Phixx - Wild boys (Brad Carter vocal mix) (6:20) 49. Planet Funk - The Switch King Unique Pushin Vocal Mix (8:29) 50. Plastic Funk - plastik beats (6:25) 51. Poker Pets - Lovin You Original Mix (7:11) 52. Punk 003 - Finally (6:58) 53. Rawsoul Orchestra - Can't You See (Hott 22 Dub) (7:12) 54. Robbie Rivera - Vertigo (Main mix) (7:48) 55. santos - try to burn jds remix (7:34) 56. Secret Service - I'm Coming Out 2004 (DJ Vou's Original Mix) (6:35) 57. Sha - Track 1 (7:31) 58. So Phat - When You Rock (7:42) 59. Steve Angello And Dave Armstrong - Groove In You Steve Angello Remix (6:57) 60. Tabledancers - with your love (bcyґs spectacular club mix) (5:56) 61. The Boogieman - Side A (6:09) 62. the heartbreakers - heartbreaker (pop vocal mix) (8:20) 63. The Lovefreekz - Shine A1 Mix (6:30) 64. usher - yeah (disco house mix) (6:16) 65. Village People - YMCA (Dave Armstrong Funky House Remix 2004) (9:22) 66. WAWA Feat EDDIE AMADOR - The After Party (Main Mix) (6:36) 67. White Label - jack cada vez rmx (6:42) 68. Workidz - Just as Long (6:16) 69. Workidz - Wild Work (6:58) edit: linki troszke mam zmodyfikowane i nie chce mi sie ich przerabiac bo duzo tego jest, jak ktos chce to walic na priv i wysle adres stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Neon wlasnie slucham twego seta , 1 track wymiata....ide sluchac dalej... Radek_BVB - Kilka nutek mi sie podobalo reszta kicha ;] 44 i 66 jest The best 7 Raz slucham setow z N-joy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 "Joy Kitikonti - Dirtysummer (Rock Mix)" Kolejne disco polo polecane przezemnie :P Teraz tylko czekac na Energy vol10 :D To bedzie to... napewno... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 "Joy Kitikonti - Dirtysummer (Rock Mix)" Kolejne disco polo polecane przezemnie :P Teraz tylko czekac na Energy vol10 :D To bedzie to... napewno... :D Sorry my tu o disco polo nie dyskutujemy... Fajny housowy secik ale nie tak dobry jak z Six Flaggs mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Nie ma topicu o disco polo wiÄ?c tu sie wypowiadam :P A przy tych piosenkach na stronkach pisze ze to techno wiÄ?c...i tak moĹĽe byc to disco choc nie musi... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Dla chetnych znowu dostepny moj starszy 2-czesciowy set: Czesc 1 Czesc 2 Enjoy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Nie ma topicu o disco polo wiÄ?c tu sie wypowiadam :P A przy tych piosenkach na stronkach pisze ze to techno wiÄ?c...i tak moĹĽe byc to disco choc nie musi... :D Dla dresow to jest techno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 xpektor = dresssss ? :wink: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 xpektor = dresssss ? :wink: ;]Ja tego nie powiedzialem....!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Ale mnie teraz obraziliĹ?cie :( Od dressĂłw wyzywacie?!?! PopĹ?akaĹ?em siÄ?. UwaĹĽejcie jak kolesie na was z polonezĂłw po tuningu wyskoczÄ? z bejzbolami i stachurskim w gĹ?oĹ?nikach lecÄ?cym ;) A wy jesteĹ?cie sierotki marysie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Ale mnie teraz obraziliĹ?cie :( Od dressĂłw wyzywacie?!?! PopĹ?akaĹ?em siÄ?. UwaĹĽejcie jak kolesie na was z polonezĂłw po tuningu wyskoczÄ? z bejzbolami i stachurskim w gĹ?oĹ?nikach lecÄ?cym ;) A wy jesteĹ?cie sierotki marysie ;P Chodzi mi o to , ze tego co sluchasz nie zalicza sie anie do muzyki trance, house, techno. Dla mnie to czego sluchasz to jest rasowiaste Disco POLO po tuningu. Takie kawalki to moge sobie zrobic w jakims programie !! Posluchaj sobie Johana Gielena, Armin van Burrena , lub innych wykonawcow polecanych w typ topicu. Sciagnij sobie troche housu np. Laidback Lucke, Ricky Rivaro, Junior Jack, Olav Bosaski napewno Ci sie spodoba. Nie mam sie czego martwic ;] chodze zawsze w 6-8 osobowej grupie i nie byl bym sam ;] co do tych drechow twoich :D Wogole chyba sie przezuce na muzyke house jakos bardziej mnie kreci ;] O to to jest boskie Koninginnedag met ID&T - 2004-04-30 - Ricky Rivaro zarabisty house Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 xpektor posluchaj sobie radyjka www.ets-global.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Armin Van Buuren The Newest Tunes Selected (ASOT167) 23-09 20:00 - 21:00 The Newest Tunes Selected 01 Gabriel & Dresden - Arcadia 02 Alt F4 - Alt F4 8O 8O 8O 03 Signum - Second Wave (Signum Signal 2004 Remix) 04 Interstate - I Found U (Tune Of The Week) 05 Solid Globe - Mongosia 06 Foreign Force - Emotional Breeze (Future Favourite) 07 Marcos - But For A Day 08 Young Parisians featuring Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau vs.Albert Remix) 09 Super 8 - Cre8 Alt F4 wymiata pod kazdym wzgledem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...