KAX_ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 kto ma film z sensation white 2005 i mi poda tytuł kawałka z 13 minuty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 kto ma film z sensation white 2005 i mi poda tytuł kawałka z 13 minuty?Sluchaj to nagraj kawalek (jakies 1-2 min) i zarzuc na mojego serwa to posluchamy pomyslimy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 szczerze mowiac mam wszystkie sety z Sensation 2005, na filmie ten kawalek gra AVB ale w jego secie nie znalalazlem tego ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 A może ktoś wrzucić na jakiś server kawałek tego utworu ?? Ktoś napewno będzie wiedział co to jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) już wrzuciłem na ten serverek nazwa to sw.wma.... P.S jak ktoś by miał ten kawałek w całości niech wrzuci na ten serwer :) Edytowane 17 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Wydaje mi się, że to jakiś kawałek Randy Katana albo remix, ale 100% pewności nie mam, zaraz przejrze jakieś stare sety, bo napewno grał to Armin i Tiesto wiele razy. Edytowane 17 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 jak znajdziesz będe Ci bardzo wdzięczny :) mi ten kawałek przypomina troche Ron van den Beuken- Endless więc to może coś jego autorstwa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Ja w pierwszej chwili pomyślałem o tym : Randy Katana - In Silence (Ron Van Den Beuken Rmx) search in progress ;) EDIT : To napewno nie Randy Katana - In Silence (Ron Van Den Beuken Rmx) hmmm a może jakiś Mark Norman ? Edytowane 17 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 myślałem, że wszyscy będą znali ten kawałek bo już go wiele razy słyszałem nawet w filmiku jest dwa razy w 13 i 39 minucie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Troche za krótki kawałek wrzuciłeś :| Jest jakiś wokal albo coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Chakra - Love Shines Through (Danjo & Styles Remix) fajny wokal :) ostati kawalek z ASOT 253 ostatio sobie przesluchalem ASOT 202 Ultimate Summer Mix :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Troche za krótki kawałek wrzuciłeś :| Jest jakiś wokal albo coś? konćówka tego fragmentu jest dosc charakterystyczna i jeśli już ktoś to wczesniej słyszał i zna tytuł to napewno taki fragment mu wystarczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) myślałem, że wszyscy będą znali ten kawałek bo już go wiele razy słyszałem nawet w filmiku jest dwa razy w 13 i 39 minucie.... Znam ten kawałek, ale nie mogę sobię za cholerę przypomnieć tytułu. Kurcze dopiero 25 lat na karku, a juz nie mam głowy do tytułów :( ale dziura...nie mogę sobie przypomnieć... Troche za krótki kawałek wrzuciłeś :| Jest jakiś wokal albo coś? Ten kawałek, który wstawił jest charakterystyczny i kojarze ten utwór, vocalu w tym kawałku nie ma. Przeglądam tracklisty Tiesto z 2004 i 2005 tam gdzieś jest ten kawałek :) wiem to napewno !! EDIT : Dobra już wiem :D Rank 1 - Beats @ Rank1.com Edytowane 17 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Ferry_Corsten_-_Live_at_Trance_Energy 2k2 podajrze :) kocham te stare szybkie kawalki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Kurcze, ale miałem przez chwilę zaćmę z tym kawałkiem. Wiedziałem, że to coś znanego i oczywistego ;) ehh @ -=KAX=- - nie mam tego kawałka (Rank 1 - Beats @ Rank1.com) bo nigdy mi sie nie podobał... Edytowane 17 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Kurcze, ale miałem przez chwilę zaćmę z tym kawałkiem. Wiedziałem, że to coś znanego i oczywistego ;) ehh @ -=KAX=- - nie mam tego kawałka (Rank 1 - Beats @ Rank1.com) bo nigdy mi sie nie podobał... Wielkie dzięki masz u mnie browara :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Polecam się na przyszłość ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Polecam się na przyszłość ;) hehe napewno skorzystam :D P.S możesz zarzucić tytuły jakiś dobrych kawałków bo musze coś sobie wrzucić na mp3, a jak już pisałem wczesniej pojedyńczych kawałków nie mam zbyt wiele... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Dobrych kawałków ? Ciężko tak coś wymienić, nie wiem co Ci się podoba (tzn. wiem, że podoba Ci się Rank 1 - Beats@Rank1.com ;)) , zresztą gusta muzyczne ludzi są tak różne, że ja wymienię Ci np. 100 moich ulubionych kawałków, a Ty stwierdzisz, że to wszystko lipa i z moich TOP 100 spodoba Ci się raptem 10 :D IMHO mija się to trochę z celem. Jeśli podoba Ci się ten kawałek Rank 1 to powinnieneś się zainteresować setami Tiesto z 2004 roku, a raczej tracklistami Jego setów z 2004 roku :) Tiësto - In Concert, Gelredome (Arnhem, Holland): October 30, 2004 Tracklist : » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 01. Way Out West - Killa 02. Portishead - Roads (Sultan & Tonedepth Remix) 03. The Ambush - Everlast 04. Christian Smith & John Selway � Bahamas 05. Interstate - I Found U 06. Oliver Moldan - Beauty In L.A. (Main Instrumental Mix) 07. Sienna - La Differenza 01. Tiësto - Forever Today 02. Tiësto - Olympic Flame 03. Kyau vs Albert - Made of Sun (Kyau Hard Dub) 04. Inbox - Freelancer 05. Fred Baker vs Nyram - Confirmation 06. Armin van Buuren vs. M.I.K.E. present Electric Movement - Pound 07. Mannix - Mercury 08. Salt Lake - Sunset Highway (Mark Norman Remix) 09. Passiva - Serenity (Filo & Peri Remix) 10. Fred Baker - Total Blackout 11. Photon Project - Illusions 12. Tiësto - Breda 8pm (DJ Montana Edit) 13. Michael Burns - Forwards 14. Mojado � El Matador 15. Tiësto - Walking On Clouds (Live Vocals by Bibi) 16. Tiësto - Sweet Misery (Live Vocals by Bibi) 17. Wirefly � The Verdict 18. Thomas Datt - 2v2 (Robert Nickson Remix) 19. DJ Ernesto - Stop 9.5 (Phynn's Salvation Mix) 20. Primer - Everlast 21. Ridgewalkers ft. El - Find (Andy Moor Remix) 22. Fractal Structure - Lost Sequence 23. Primolux - The Wall 24. Tiësto - Euphoria (Live Violin Performance by Mason) 25. Octagon vs. Whirlpool - Alaska (Filo & Peri Remix) 26. Electrovoya - Effervesce 27. Tiësto - Athena 28. Oddysee - Evolution 29. Ferry Corsten - Sweet Sorrow (The Thrillseekers Remix) 30. Aqualung - Easier To Lie (Live Vocals by Matt Hales) 31. Tiësto � UR (Live Vocals by Matt Hales) 32. Allure - Eastern Magik 33. Phynn - Lucid 34. Allure � The Loves We lost 35. Remy & Roland Klinkenberg - Till Ya Drop! 36. Rof Rolefes - Mel Percuetek 37. Tiësto ft. BT - Love Comes Again 38. DJ Danjo & Rob Styles - Duende (Signum Remix) 39. Jochen Miller & Cor Fijneman - San Andreas 40. Rank1 - Beats@Rank1.com 41. Re:Locate - Typhoon 42. Children of Orpheus Choir - Open Your Heart (Live Performance by The Children of Orpheus Choir) 43. Tiësto - Suburban Train (Edit) (Live Performance by The Children of Orpheus Choir) 44. Push vs Globe - Tranceformation 45. Nephilim - Synchronized 46. Tiësto - Just Be (Antillas Club Mix) 47. Tiësto - Adagio For Strings 48. DJ Tiësto - Lethal Industry (2004 Mix) (Live Violin Performance by Mason) 49. Allure - Spastik (Live Drum Performance by André Hoekstra and Marnix Stassen) 50. Tiësto - Heroes 51. Tiësto - Magikal Circus 52. Tiësto - Goldrush (DJ Montana Remix) 53. Tiësto - Traffic (DJ Montana�s 12� Edit) 54. Passive Resistance - Praiseworthy Tunes (Hoilpolloi Mix) 55. Jesselyn - Omnia (Tech-Trance Mix) 56. Joop - The World 57. Marcos - Just 4 A Day 58. Matti Laamanen - Live 59. Vadik - Fate 60. Riley & Durrant - Feels Like Home (Instrumental Mix) 61. Darren Tate - Prayer For A God 62. Nu NRG ft. Gate 4 - Astralis 63. M.I.D.O.R. & Six4Eight - No Man's Land 64. Paul Vernon - Mind Decay 65. ATN - Miss A Day 66. Avanto - The Flute (Airbase Remix) 67. Tiësto - Coming Home 68. Dark Alliance - Vibration 69. Push - Universal Nation 70. Gouryella - Gouryella 71. Paul Oakenfold - Southern Sun (DJ Tiësto Remix) 72. Kamaya Painters - Endless Wave 73. Yahel & Eyal Barkan - Voyage 74. BT - Mercury & Solace (12'' Mastermix) 75. Veracocha - Carte Blanche 76. Delerium - Silence (DJ Tiësto's In Search of Sunrise Remix) Tiësto - Live at Club Avalon (Boston, United States) December 7, 2004 Tracklist : » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 01. Way Out West - Killa 02. Leama & Moor - Fact of The Matter 03. Quest - The Shepherd 04. Nathan Fake - The Sky Was Pink (James Holden Remix) 05. Tiësto - Tear In The Open (Leama & Moor Remix) 06. Reflekt - Need To Be Loved (Seb Fontaine & Jay P�s Type Remix) 07. Tiësto - Heroes 08. Remy and Roland Klinkenberg - Till Ya Drop! 09. Sander van Doorn - Dark Roast 10. Lolo - Why? 11. Ridgewalkers ft. El - Find (Andy Moor Remix) 12. Primer - Everlast 13. Max Graham - Airtight 14. DJ Ernesto - Stop 9.5 (Phynn's Salvation Mix) 15. Marcos - Just For A Day (Marc van Linden Remix) 16. Fred Baker vs. Nyram - Confirmation 17. Tiësto - Nyana (T4L Remix) 18. Electrovoya - Effervesce 19. Tiësto - Coming Home 20. Jesselyn - Omnia (Tech-Trance Mix) 21. Tiësto - Traffic (DJ Montana�s 12� Edit) 22. Fred Baker - Total Blackout 23. Push vs. Globe - Transformation To przykładowe dwie tracklisty, jakie znalazlem na google.com ;) A Tiesto w 2004 roku grał dużo więcej imprez ;) Edytowane 18 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dobrych kawałków ?yo, moglbys te tracklisty ktore podajesz brac w spoiler ? bo np. mi to przeszkadza taka lista na pol strony ktora w dodatku mnie nie interesuje. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jasne, zaraz wyedytuje posta. Sorry mate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Satoshie sluchaj ile Tiësto - In Concert, Gelredome (Arnhem, Holland): October 30, 2004 wazy? Jesli nie wiecej niz 300MB to jakbys byl tak mily i wrzucil na mojego serva. A jesli wiecej to na jakies rapidy czy inne wynalazki ;) Wielkie dzieki z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Przyłacze się do prośby insektcc'a chetnie bym posłuchał tego seta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) mam pytanie: jak macie ustawione equalizery w foobarze do sluchania asotow itp?? qbass czy masz linka do Ferry_Corsten_-_Live_at_Trance_Energy 2k2 ?? bardzo mi sie podobaja piosenki corstena i chcialbym to przesluchac :D Edytowane 18 Czerwca 2006 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Nie pomogę wam chłopaki, nie mam Tiesto In Concert :(. Edytowane 18 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 :cry: zatem trzeba gdzies poszperac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 in concert 2004 jest slaby jedynie ostatnia godzina pt classic jest warta polecania sciagnijcie sobie caly in concert z 2003 roku na mixingblow byl ostatnio. PS kumpel mi dal to sie dziele http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...87819AA3C2F9EB2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Słucham ASOT 249 i mam jeden ID do zidentyfikowania. Na wszystkich tracklistach jakie widziałem pierwszy utwór to właśnie ID, ktoś może wie co to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 mam pytanie: jak macie ustawione equalizery w foobarze do sluchania asotow itp?? qbass czy masz linka do Ferry_Corsten_-_Live_at_Trance_Energy 2k2 ?? bardzo mi sie podobaja piosenki corstena i chcialbym to przesluchac :D nie mam , upchne gdzies i dam linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 http://themixingbowl.org/topics.php?action...c&topicid=27538 Link do torrent'a z setem Tiesto In Concert z 2004, na stronce trzeba się zarejestrować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...