GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Zapraszam do odwiedzania mojego bloga.. Oczywiście nie jest to wazelinerskie pisemko o przeżyciach zbuntowanego anioła :) Zamieszczam tam co jakis czas część opowiadania o NPM ------> polecam warto przeczytać (narazie zamieszony Epilog, Rozdziały od I - III). Każdy rozdział to dokładnie 58 sekund czytania. www.nastukany.blogomania.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=38h...wforum.php?f=38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Prezentacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Każdy rozdział to dokładnie 58 sekund czytania.A nawet mniej. Oprócz mizernej objętości są i inne wady: - błędy ortograficzne ("przejżała") i literówki ("perfecyjnie") - zagadkowe neologizmy ("nielajtowo podqrwiona", "qrwa", "obe..any") - sens syskich tsech rozdziałów z palcem w rzyci dałoby się zamieścić w dwóch linijkach - "OspRzęT" - pisanie w ten sposób budzi we mnie chęć dokonania rzezi, pacyfikacji, krwawego puczu i polewania ludzi napalmem. Naraz. - bezsensownie stosowane wielokropki - "Data: 2004-07-02", a poprzednia notka "2004-05-19" - ja wiem, że palenie zielska spowalnia refleks, ale to już przesada Jeśli nie musisz - nie pisz więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 konstruktywna krytyka zawsze sie przyda :) To jest pisane w pięć minut bo naprawde nie mam na to czasu. Ma być takie.. Taki w tym sens. A co do pisania pisze od dawna ( oczywiście coś poważniejszego ), ale to juz całkowicie z innej beczki. Może kiedyś... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...