Skocz do zawartości
GreeN_DG

OPOWIADANIE

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do odwiedzania mojego bloga.. Oczywiście nie jest to wazelinerskie pisemko o przeżyciach zbuntowanego anioła :) Zamieszczam tam co jakis czas część opowiadania o NPM ------> polecam warto przeczytać (narazie zamieszony Epilog, Rozdziały od I - III). Każdy rozdział to dokładnie 58 sekund czytania.

www.nastukany.blogomania.pl Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy rozdział to dokładnie 58 sekund czytania.

A nawet mniej.

Oprócz mizernej objętości są i inne wady:

- błędy ortograficzne ("przejżała") i literówki ("perfecyjnie")

- zagadkowe neologizmy ("nielajtowo podqrwiona", "qrwa", "obe..any")

- sens syskich tsech rozdziałów z palcem w rzyci dałoby się zamieścić w dwóch linijkach

- "OspRzęT" - pisanie w ten sposób budzi we mnie chęć dokonania rzezi, pacyfikacji, krwawego puczu i polewania ludzi napalmem. Naraz.

- bezsensownie stosowane wielokropki

- "Data: 2004-07-02", a poprzednia notka "2004-05-19" - ja wiem, że palenie zielska spowalnia refleks, ale to już przesada

Jeśli nie musisz - nie pisz więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konstruktywna krytyka zawsze sie przyda :) To jest pisane w pięć minut bo naprawde nie mam na to czasu. Ma być takie.. Taki w tym sens. A co do pisania pisze od dawna ( oczywiście coś poważniejszego ), ale to juz całkowicie z innej beczki. Może kiedyś... pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi