Gość DaMcio Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 po 2 godzinach oglądania 60 filmików z driv3r postanowiłem zagrać w bliard ale było już po 18:00 więc do klubu nie poszedłem z wiadomych przyczyn :( odpaliłem w tym wypadku CueClub i po 20 min gry wyskoczył mi komunikat (moge pomieszać litery ... nie pamiętam go za dobrze ) VPR (czy UVPR) sterownik ekranu nie odpowiada sratata ta czy chcesz zgłosić ten problem do ati ... bla bla bla NIE ten sam problem ma mój kumpelo na R9200:| z Far cry ... a ja sobie gram :) powiedzcie co tu nie gra nie chce mi się rozgrywać wszystkiego od nowa po 20/30 min :| moje stery to omegi ... te najnowsze (dzisiaj odwiedziłem strone ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Wyłącz vpu recover. No i fajny radek, 95000. Musi mieć ze 20ghz na kostkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ja mialem taki komunikat jak mi sie wiatraczek na grafie zatrzymal, radek sie strasznie grzal i vpu recover bledami sypal, sprawdz czy podczas grania, karta sie nie przeerzewa. ps. takie wygrzewaznie dobre jest na o/c, przedtem max core to 390mhz, a teraz 400mhz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Wyłącz VPU Recover w sterownikach i zobacz wtedy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ja mam wiatrak od obudowy na radeonie ... więc grzać się nie powinien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...