Skocz do zawartości
DooDah

Artifact Tester 2 kto da mniej:)))

Rekomendowane odpowiedzi

ciekaw bylem ile macie punktow w tym cudacznym programiku na podkreconych grafikach.

ja na swoich 715mhz mam ok 27000 pkt.:))

a zero mam przy 665 nie wiem czemu ale wynik sie czesto zmienia i czasami zero mam przy 675!!

ale artefakty i tak pokazuja sie nie we wszystkicg grach. np w 3d marku nie widze prawie nic, w gta czasami po niebie strzelaja fajne czarne krechy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem MX'a 400 (Prolinka - nie polecam, a dlaczego to sie zaraz dowiecie) z pamięciami domyślnie ustawionymi na 143 (!) Mało tego, przy tym taktowaniu miałem mase artefaktów (kropek czerwonych) i to nie tylko w AT ale także w grach (najwięcej w AvP1), na pulpicie po jakimś czasie. Musiałem obniżyć taktowanie tych pamiątek do 135 żeby chodziło to w miare stabilnie (!!).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm...... rdzeń mogę dać na 220 i nie ma Artefaktów - ale jak dam pamiątki o 1 MHz wyżej to już jest troszkę artefaktów. Nie pamiętam dokładnej ilości punktów

no bo od krecanie rdzeniem sie artefakty nie robia... tylko pamieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem MX'a 400 (Prolinka - nie polecam, a dlaczego to sie zaraz dowiecie) z pamięciami domyślnie ustawionymi na 143 (!) Mało tego, przy tym taktowaniu miałem mase artefaktów (kropek czerwonych) i to nie tylko w AT ale także w grach (najwięcej w AvP1), na pulpicie po jakimś czasie. Musiałem obniżyć taktowanie tych pamiątek do 135 żeby chodziło to w miare stabilnie (!!).

mysle, ze karta byla uszkodzona :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...