Skocz do zawartości
Gość

Podswietlenie podwozia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jestem ze wsi i znów czegoś nie wiem - gdzie (oprócz kogutów policyjnych i regulowania zapłonu) lud stosuje stroboskopy? I po co?

Neony, diodki, naklejki ze smokiem (albo i srogi napis "Arschloch Tuning" na przedniej szybie - wskazówka dla tych, co wolno kojarzą), a z tyłu dziurka Des-durka do LPG i przegląd ważny do czerwca. Do czerwca 2001 roku.

Tak, też uważam, że ten film o świecących podwoziem samochodach był głupi :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem ze wsi i znów czegoś nie wiem - gdzie (oprócz kogutów policyjnych i regulowania zapłonu) lud stosuje stroboskopy? I po co?

to sa lampy ktore wygladaja jak halogeny z przodu. dosc szybko migaja (jak nazwa wskazuje) na niebiesko lub czerwono. uzywane w polsce chyba tylko w samochodach rzadowych i biura ochrony rzadu.

ale z tego co w telewizorze widzialem to za hranica rowniez policja i pogotowie tego uzywa.

nie myslales chyba o stroboskopie dyskotekowym 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie, ale trzeba brać pod uwagę ułańską fantazję krajowej braci tuningowej :>

O tych rządowych i policyjnych wiem, ośmieliłem się podciągnąć je pod "koguty policyjne". Karetki też takie mają. Nawet plebejskie wózki widłowe w tutejszym zakładzie też, jeno w bojowym oranżu.

Ale do cywilnych (nawet tych "stuningowanych" za pomocą naklejek z diabełkiem i fefnastu spojlerów) samochodów stroboskopy? Na Swarożyca i Trygława, w jakim zbereźnym celu i kolorze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do cywilnych (nawet tych "stuningowanych" za pomocą naklejek z diabełkiem i fefnastu spojlerów) samochodów stroboskopy? Na Swarożyca i Trygława, w jakim zbereźnym celu i kolorze?

tu chodzi o STYL oraz bycie COOL i TRENDY. oczywiscie. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi