LukeSky Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Mam bardzo dziwną sprawę. Niedawno zauważyłem, że z mojej stacji dyskietek 3,5 coś wyciekło. Najpierw myślałem, że to przypadkowo komuś kapło coś na komputer, ale popatrzyłem uważniej i doszłem do wniosku, że to pochodzi od wewnątrz. Dawno nie używałem tej stacji, bo przeszedłem na nagrywarkę. Koledzy się nabijają, że to stacja dyskietek płaczę, że jej już nie używam. Sprawdziłem czy wszystko działa i działało. Ale chciałbym wiedzieć - być może ktoś wie - co to wyciekło, czy to może z czegoś innego i czy niezagraża innym elementom ? Bardzo był bym wdzięczny za wszelkie informacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 obstawiam, że to elektrolit z kondensatorów elektrolitycznych ale mogę się mylić ( nie wiem czy takowe stosuje sie w fdd - ale z tego wynika że tak ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Według mnie to wyciekają informacje z twojego komutera :) Może masz jakiegoś trojana ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Tam chyba jeszcze troche jakiegoś smarowania jest, może to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...