dzieciol4 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Witajcie! Na tyle się zorientowałem i wiem, że płyta obsłuży athlony xp nawet do 2600 +. Ale mam pytanie: na ile możliwości np. athlona 2200+ będą na tej płycie wykorzystane? Tzn. czy procek osiągnie na niej swoją pełną wydajność ? Dzieki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Dziwne pytanie. Dlaczego miałby nie osiągnąć "pełnej wydajności"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 jedynym ograniczeniem bedzie przepustowosc sdramow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ojej pytam :) wolalbym wiedziec czy oplaca mi sie kombinowac z ta plyta :D dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Looknij w przyklejony "A jednak mnożnik powyżej..."- zamieściłem tam screena z podkręcania na tej płycie xp1700. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 u mnie X1700+ smiga teraz na 2000 Mhz (15x133) ale ten chipset to juz przeciez zabytek najwyzszy czas na zmiane plyty i pamieci PS Ile moge dostac za Soltek'a SL-75KAV (stan idealny):?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 co do P.S to ja swojego sprzedalem za 120PLN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...