Andrz3j Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 TYPY KOBIET wg IT kobieta - INTERNET: kobieta z trudnym dostepem kobieta - SERWER: zawsze zajeta kiedy jej potrzebujesz kobieta - WINDOWS: wszyscy wiedza, ze nic nie potrafi zrobic poprawnie, ale nikt nie może bez niej zyc kobieta - EXCEL: mowia, ze potrafi wiele, ale zwykle uzywasz jej do czterech podstawowych potrzeb kobieta - DOS: kazdy ja mial co najmniej raz, ale nikt juz jej nie chce kobieta - WIRUS: znana takze jako "zona"; przychodzi gdy sie nie spodziewasz, instaluje sie i zuzywa wszystkie twoje zasoby. Gdy probujesz ja odinstalowac, zwykle cos stracisz, ale gdy nie probujesz - tracisz wszystko kobieta - WYGASZACZ EKRANU: nie jest wiele warta, ale przynajmniej jest z nia troche zabawy kobieta - RAM: zapomina o wszystkim kiedy ja odlaczasz kobieta - DYSK TWARDY: pamieta o wszystkim. Na zawsze kobieta - MULTIMEDIA: sprawia, ze okropne rzeczy wygladaja calkiem ladnie kobieta - UZYTKOWNIK: spieprzy wszystko, czego sie dotknie i zawsze chce wiecej niz jej potrzeba kobieta - CD-ROM: jest coraz szybsza i szybsza kobieta - E-MAIL: na kazde dziesiec jej wypowiedzi, osiem to kompletna beznadzieja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 best-boyowi nie urywa sie film tylko zawiesza sie system best-boy nie leczy kaca on chlodzi procesor best-boy wali zawsze i wszystko bezposrednio na ekran best-boy nie pije on wchodzi w Virtual Reality best-boy nie gra on przezywa intymny kontakt z komputerem best-boy nie przyglada sie panienkom on podziwia textury i polygony best-boy nie przebywa u panienki on sie uniej loguje best-boy nie przypomina sobie - on odswieza pamiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 best-boy chyba mysi odpocząć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 best-boy chyba mysi odpocząć :P nie nie , jaja sobie robie :P http://www.wegrzyn.pl.w.interia.pl/kawaly.html RoBoCoPeM nie jestem , w kazdym razie jeszcze bardzo mi daleko do takiego stanu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 best-boy chyba mysi odpocząć :P racja :) a to o kobietach wg IT to nawet niezłe jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 best-boy chyba mysi odpocząć :P racja :) a to o kobietach wg IT to nawet niezłe jest :) i troche........stare :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 ale kobiete DYsk Twardy mozna sformatowac przez /u i wtedy wszystko zapomni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 czemu nie bylo kobiety-linuxa? jest darmowa, ale tylko dla zaawansowanych "uzytkownikow". :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 czemu nie bylo kobiety-linuxa? jest darmowa, ale tylko dla zaawansowanych "uzytkownikow". :lol: o qrwa :D lol wlasnie jadlem zoopke amino i sie oploolem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 czemu nie bylo kobiety-linuxa? jest darmowa, ale tylko dla zaawansowanych "uzytkownikow". :lol: o qrwa :D lol wlasnie jadlem zoopke amino i sie oploolem :D chyba załapałem głupawkę, bo jak przeczytałem tekscik bruca to to samo mi się przytrafiło co jemu tylko z jogurtem danona (bananowym :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 czemu nie bylo kobiety-linuxa? jest darmowa, ale tylko dla zaawansowanych "uzytkownikow". :lol: o qrwa :D lol wlasnie jadlem zoopke amino i sie oploolem :D chyba załapałem głupawkę, bo jak przeczytałem tekscik bruca to to samo mi się przytrafiło co jemu tylko z jogurtem danona (bananowym :D) Z wisniowymi sie to nie zdarza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 czemu nie bylo kobiety-linuxa? jest darmowa, ale tylko dla zaawansowanych "uzytkownikow". :lol:To przebija wszystko :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 czemu nie bylo kobiety-linuxa? jest darmowa, ale tylko dla zaawansowanych "uzytkownikow". :lol:To przebija wszystko :) :) :) Owszem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 czemu nie bylo kobiety-linuxa? jest darmowa, ale tylko dla zaawansowanych "uzytkownikow". :lol: o qrwa :D lol wlasnie jadlem zoopke amino i sie oploolem :D chyba załapałem głupawkę, bo jak przeczytałem tekscik bruca to to samo mi się przytrafiło co jemu tylko z jogurtem danona (bananowym :D) DOBRE.... mi prawie utknal chrupek w gardle....Cheetos serowe jakby ktos pytal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 czemu nie bylo kobiety-linuxa? jest darmowa, ale tylko dla zaawansowanych "uzytkownikow". :lol: Chyba nie jestem dzisiaj w najlepszym humorze, bo mnie to wcale nie śmieszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 czemu nie bylo kobiety-linuxa? jest darmowa, ale tylko dla zaawansowanych "uzytkownikow". :lol:...hehehhehehe - na moje szczescie nic nie jadlem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 dobra to teraz moja interpretacja kobiety-windows: kobieta-windows jest platna i co chwile sie pierd#$%^@. od dzis panienki spod latarni bede nazywal kobieta-windows :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...