robertos2 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 miałem zasilacz megabajta mgb300atx ,napięcie 3,3 wynosiło 3,52, dużo za dużo, wymieniłem na tagana tg330-u01 i w testach i z wyglądu bardzo dobry, a jednak napięcie 3,3 dalej na tym samym poziomie 3,52. ktoś wie co jest grane, może to wina płyty asus tuv4x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 kup sobie Mode Com 300GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 wydaje mi sie to wina plyty - sa przekłamania ,sprawdz miernikiem - ale swoja droga dobrze ze wymieniles bo megabajt to straszny syf mialem to wiem co to za badziewie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbounce Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 miałem zasilacz megabajta mgb300atx ,napięcie 3,3 wynosiło 3,52, dużo za dużo, wymieniłem na tagana tg330-u01 i w testach i z wyglądu bardzo dobry, a jednak napięcie 3,3 dalej na tym samym poziomie 3,52. ktoś wie co jest grane, może to wina płyty asus tuv4x zapomnij o pomiarach z plyty /z biosu/ - tylko miernik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Chcesz poznać prawdziwe napięcie? :> TYLKO MIERNIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...