djkwaku Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ludzie help!! jak można wgrać ponownie biosa gdy mi się źle sflaschowało ( czy jak to się tam pisze) bo kurde niby wszystko było ok ale teraz nagrywarki ani w biosie ani w windzie mi nie widzi :((( help !! nagrywarka Lieteon LTR-52327S tzn wszstko było ok chodzi mi że nie wywaliło jakiegoś błędy czy coś ale jak już doszło do 100% i ok to lipa nagrywarki nie ma :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 można programem MTKFLASH lub MTKWINFLASH .programy te nie pobierajądanych z systemu .niepamiętam linka ale jest tam napisane że tzreba odłączyć ten kulawy napęd a potem po starcie go podłączyć bo nasz MTK go widzi i flashować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Forum cdrinfo to dobre miejsce na znalezienie dokładnej instrukcji postępowania w takim przypagku. Są tam też linki do potrzebnych programów. http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...