Sałata Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Mam zainstalowanego FinePrinta i nie wiem jak wyłączyć u niego opcje dodrukowywania właśnego dopisku na dole kartki. Chodzi mi o to że drukując strone na dole fineprint wypisuje zdanie typu: "printed with fineprint ....coś tam coś tam....." Zawadza to bo czasami wchodzi na część drukowanego testu i go zakrywa. Próbowałem różne opcje włączać ale niewiele zdziałałem. Może coś przeoczyłem. Jak ktoś wie jak to wyłączyć to niech napisze. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Trzeba mieć pełną wersję, to ci nie będzie tego drukował. Znaczy się trzeba z tej wersji zrobić pełną wersję. W programie masz napisanie jak tego dokonać. ;) Albo... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Aha, hm to już wiem co zrobić dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...