emgie Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Tzn nie do konca qmam o co biega ale te chiefy tak maja, ze jak nie wylaczysz pstryczka to zasilanie jest caly czas na plycie. Ja tez tak mam i zeby nie swiecil mi w nocy pstrykam i z glowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Witam! Znów mam problem. Od czasu gdy wymieniłem płytę i zasilacz zauważyłem, że mój dysk twardy Seagate 80 GB strasznie się grzeje. Po pozostawieniu włączonego kompa na godzinę (dosłownie nic nie robiąc) mój dysk nagrzewa się do temp. 46-48 stopni C. Dawniej tak nie miałem. Po prawie całym dniu nagrzewałem dysk do temp. max. 42 stopni C. Czy mój dysk się po prostu psuje?? Mam go niecały rok. U was też jest taka dziwna temperatura. Dodam jeszcze, żeby nie było nieporozumień to nie jest rzadna pomyłka. Dotykałem dysk i jest on na prawę gorący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Aktualizacja BIOSu rozwiązała mój problem z włączaniem się komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...