pimol Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Witam! Dużo ostatnio sie psize na temat wadliwych TwinMOS'ów. Mam okazję kupić TwinMOS'y na kościach m-tec o numerze m2g9i08a-mk. Czy miał ktoś z nimi problemy :?: Plz o szybką odpowiedź :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Witam! Dużo ostatnio sie psize na temat wadliwych TwinMOS'ów. Mam okazję kupić TwinMOS'y na kościach m-tec o numerze m2g9i08a-mk. Czy miał ktoś z nimi problemy :?: Plz o szybką odpowiedź :!: Zczytaj numer z kości / seria, data produkcji, czas dostępu/ bo to co napisałaeś to jakiś dziwoląg. :?: :?: :?: ps. Do Twojego configu w ogóle nie pasują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimol Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 heh, to będą pamięci do nowego cfg. ale dałem gafe z tym numerem, koleś ze sklepu podał mi z naklejki na opakowaniu ramów. Teraz numer z kości: m-tec ttd76635se50d. Miał ktoś z nimi problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Podczepiam sie do topica tez chce kupic twiny 512 pc 400 cl2.5 na kostkach mteca niestety nie znam numerow kosci itd ale kosci sa nowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ja mam taie:KOŚCI: M.tec TTD7608F8E50D - z tego co wim to ważna jest końcówka zonaczeń tzn 50D myśle że to co podałes będą dobre ja dociągłem do 480 http://spookiepl.w.interia.pl/2,5-4-4-11%20480.JPG kupiłem jes 6 miechów temu [za 2 kości dałem chba 370 zł] i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...