julas Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nie moge uruchomic seti na opendbsd. ktos to robil i mi pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ftp://alien.ssl.berkeley.edu/pub/setiatho...-openbsd3.3.tar ta wersja ci nie dziala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ftp://alien.ssl.berkeley.edu/pub/setiatho...-openbsd3.3.tar ta wersja ci nie dziala ? tak. to ta czy sa konieczne jakies specjalne zabiegi zeby to dzialalo? ostrzegam ze jestem kompletna lama w unixach. probuje to uruchomic na routerze ktory zrobil mi znajomy (a teraz wyjechal na wakacje) wiec prosze o lopatologiczne wytlumaczenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Wg mnie nie ma tu zadnej filozofii: sciagasz, rozpakowujesz i odpalasz ./setiathome --plus jakies opcje jesli chcesz. Wszystko jest opisane w plikach zamieszczonych w seti. napisz jak twoj komp reaguje na polecenie ./setiathome, co wyrzuca ? (jesli wyrzuca cokolwiek :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 oto reakcja na uruchomienie: Bad magic: ld.so Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 może się nie znam, ale guglałeś? może to coś rozjaśni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 przeoczylem to... ale mi to nic nie pomoze... chyba jednak bede musial poczekac na znajomego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...